Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gata, s-au înţeles!” Real Madrid a realizat primul transfer din această iarnă! Vor plăti 25 de milioane de euro. Cine e noul ”galactic”

”Gata, s-au înţeles!” Real Madrid a realizat primul transfer din această iarnă! Vor plăti 25 de milioane de euro. Cine e noul ”galactic”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a săturat să-l tot aştepte pe David De Gea şi au perfectat transferul lui Kepa Arrizabalaga! Portarul lui Athletic Bilbao va semna cu trupa lui Zidane la începutul lunii ianuarie, după ce toate părţile s-au pus de acord

Conform presei din Spania, Real Madrid va oficializa aducerea lui Kepa în prima săptămână a lui 2018. ”Galacticii” vor plăti 25 de milioane de euro, iar cei de la Bilbao vor putea primi încă trei milioane de euro din bonusuri.

Kepa este văzut, la acest moment, omul perfect care să-i facă o concurenţă serioasă lui Keylor Navas, portar care va rămâne însă titular în echipa lui Zidane.

Navas este apreciat de Zidane şi de oamenii din vestiar, dar Florentino Perez n-a fost niciodată încântat de goalkeeper-ul din Costa Rica.

Afla mai multe despre: real madridkepabilbaotransfer,  

viewscnt
Articole similare