Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean ştie cum putea Gică Hagi să dea lovitura la Farul: "E o "tarabă" mai mare" | EXCLUSIV

George Ţucudean ştie cum putea Gică Hagi să dea lovitura la Farul: "E o "tarabă" mai mare" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, George Ţucudean (32 de ani), retras din fotbal după probleme medicale, a vorbit despre situaţia în care se află Farul, fosta sa echipă, după ce a câştigat titlul de campioană în Superligă.

Campioana României n-a reuşit să meargă în grupele cupelor europene, deşi a început drumul către Europa din preliminariile Ligii Campionilor. Farul s-a oprit în play-off-ul Conference League, eliminată fiind de finlandezii de la HJK Helsinki.

Grupele cupelor europene puteau aduce bani frumoşi la Farul, crede George Ţucudean

George Ţucudean a spus că este păcat că Farul nu a ajuns să joace în grupele cupelor europene. Pe lângă banii care veneau de la UEFA, Ţucudean consideră că Gică Hagi putea da lovitura şi cu jucătorii pe care îi expunea pe o "tarabă mai mare" şi ar fi putut vinde mai uşor.

"Farul se autoîntreţine, se autofinanţează prin jucătorii pe care îi vinde. E păcat că n-au mers să joace în Europa, pentru că e o tarabă mai mare unde expui şi vinzi mai bine.

Acolo este acolo un concept, în care câştigi campionatul, îţi faci treaba, vine oferta şi ai plecat. E un business care merge", a declarat George Ţucudean.

Campion cu Farul, fosta Viitorul, în 2017 cu Gică Hagi la cârma echipei, George Ţucudean a strâns 29 de meciuri, 16 goluri şi trei pase de gol în toate competiţiile la echipa de la malul Mării Negre.

De asemenea, George Ţucudean a jucat în Superligă pentru Dinamo, FCSB şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: george tucudeanfarulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare