Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean ştie de ce Dan Petrescu e protagonistul unor declaraţii incredibile în Liga 1: "Ne-a obişnuit în anii în care am lucrat"

George Ţucudean ştie de ce Dan Petrescu e protagonistul unor declaraţii incredibile în Liga 1: "Ne-a obişnuit în anii în care am lucrat"

CFR Cluj

Comentarii

Un fost fotbalist de la CFR Cluj, George Ţucudean, explică strategia de la nivel declarativ folosită de Dan Petrescu în Liga 1.

George Ţucudean, despre Dan Petrescu: "Ne-a obişnuit să creeze acea tensiune"

”Cu Sevilla e normal să câştigi, cu Mioveni nu e uşor. Jucătorii sunt eroi”, a fost doar ultima mostră din strategia pe care "Bursucul" o aplică de câţiva ani la CFR Cluj. 

Totuşi, declaraţiile incredibile au o explicaţie. Antrenorul care tocmai a refuzat echipa naţională vrea să-i ţină în priză pe fotbaliştii săi, conştient că poate exista o relaxare împotriva unui adversar inferior. 

„Am fost de trei ori campion cu el la CFR. Face totul pentru a câştiga, este un campion şi tocmai de aceea tratează meciurile sută la sută indiferent de adversar. Nu schimbă programele de antrenament, dar este atent la orice detaliu înainte de fiecare meci: mâncare, recuperare, vreme, suprafaţa de joc, starea fiecărui jucător, calităţile şi defectele adversarilor fie că ne referim individual, fie ca echipă. 

Efectiv nu îi scapă nimic şi ne-a obişnuit în anii în care am lucrat împreună să creeze înaintea fiecărui joc acea tensiune care nu ne lăsa să ne relaxăm indiferent de adversarul pe care îl aveam în faţă. Toate aceste lucruri s-au văzut în rezultatele pe care le-a obţinut”, a declarat fostul golgheter al Ligii 1 pentru Specialarad.ro.

Retras din activitate şi ajuns la 30 de ani, George Ţucudean a dezvăluit şi care e cel mai bun club din România, după ce a jucat la UTA, Dinamo, Viitorul, FCSB sau CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dan petrescugeorge tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare