Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean a numit "cel mai bun club din ţară" după ce a jucat la UTA, Dinamo, FCSB, Viitorul sau CFR: "Sunt condiţii de cluburi mari"

George Ţucudean a numit "cel mai bun club din ţară" după ce a jucat la UTA, Dinamo, FCSB, Viitorul sau CFR: "Sunt condiţii de cluburi mari"

Fotbal intern

Comentarii

George Ţucudean s-a retras prematur din fotbal şi s-a ocupat de afacerile sale. Cea mai bună perioadă în fotbal a avut loc în ultimii ani de carieră, iar un club din Liga 1 l-a impresionat.

Care e "cel mai bun club din ţară", în viziunea lui George Ţucudean

Ajuns la 30 de ani, George Ţucudean continuă să se ocupe de afacerile sale, după cariera din fotbal. El s-a retras din cauza unei probleme medicale la inimă, care i-ar fi pus viaţa în pericol, dacă ar fi continuat pe terenul de fotbal. 

Fostul golgheter al Ligii 1 din 2018 şi 2019 a fost repus pe picioare de Gică Hagi, la Viitorul Constanţa, după ce mai jucat la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş sau Pandurii. 

Facilităţile şi strategia de la clubul lui Gică Hagi l-au impresionat pe fostul atacant al naţionalei României, care a lăudat proiectul de la malul mării. 

„Când ajungi acolo, când îl ai ca antrenor, uiţi tot ce ai învăţat şi reiei totul de la capăt. Este numărul 1. Trăieşte pentru fotbal, visează fotbal, mănâncă fotbal, vorbeşte ore întregi, zile, săptămâni doar despre fotbal. Este dedicat sută la sută. 

Condiţiile de acolo, de la baza de la Ovidiu, sunt condiţii de cluburi mari. Este cel mai bun club din ţară, unul în care orice copil de la Academie are ocazia să crească sănătos şi într-un mediu de cazare, şcolarizare şi antrenament care să-l pregătească pentru performanţă. La Academia Gheorghe Hagi este corect ceea ce se întâmplă, dar pentru a realiza mai mult în Liga 1 îi este greu doar cu tineri”, a declarat George Ţucudean pentru Specialarad.ro

Afla mai multe despre: george tucudeanviitorulfarulgica hagi 

viewscnt
Articole similare