Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oameni de afaceri ajung lângă un club uriaş din Liga 1. Oficial: prima venire. Echipa se mută pe alt stadion şi se finalizează investiţii

Oameni de afaceri ajung lângă un club uriaş din Liga 1. Oficial: prima venire. Echipa se mută pe alt stadion şi se finalizează investiţii

Farul Constanța

Comentarii

Acţionarul Farului Constanţa, Gică Hagi, a transmis un mesaj, la final de an, prin care şi-a arătat dorinţa de a atrage oameni de afaceri lângă club. Vineri, o companie a anunţat că a semnat un parteneriat cu brandul de la malul mării. În 2022, mai multe investiţii urmează să fie finalizate.

Prima companie care a semnat un parteneriat cu Farul Constanţa după anunţul lui Gică Hagi

După ce în vară s-a realizat unirea din Viitorul lui Gică Hagi şi Farul lui Ciprian Marica, clubul îşi continuă dezvoltarea. La câteva ore după ce "Regele" a transmis un mesaj de sărbători pentru fanii Farului Constanţa, o companie s-a alăturat, oficial, proiectului. 

SourceLess Blockchain a semnat un parteneriat cu Farul Constanţa, pentru "construirea unui viitor mai bun şi sigur, alături de cel mai important brand din Dobrogea, club care este principalul furnizor pentru naţionalele României şi unde este Gică Hagi, cel mai valoros fotbalist român din istorie şi singurul român inclus de FIFA pe lista celor mai buni 100 de fotbalişti din istorie", transmite firma

SourceLess Blockchain este o companie din România, iar Iulian Bondari, unul din cofondatori, a explicat, într-un interviu acordat Jurnalulregional.ro, care este domeniul de activitate: "Diferite tipuri de informatii pot fi stocate pe un blockchain, dar cea mai obisnuita utilizare pana acum a fost ca un registru pentru tranzactii. De exemplu Bitcoin, acest blockchain a fost creat ca si moneda virtuala fara alte atributii si inca functioneaza pe acest principiu". 

Ce-şi doreşte Gică Hagi: "Un proiect prin care să aducem toţi oamenii de afaceri dobrogeni"

Fostul decar al naţionalei aşteaptă şi alte companii prin care proiectul de la Farul să devină mai puternic, mai ales că în 2022 vor fi finalizate şi alte investiţii. 

În vară, hotelul din complexul sportiv va fi finalizat, iar baza de antrenament va avea 16 terenuri în total. 

"Am devenit mai buni, mai puternici şi pentru că am creat, prin programul ‘’Leaders - Farul suntem toţi’’, un proiect prin care să aducem laolaltă toţi oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanţa. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acţionari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge!", a transmis Gică Hagi. 

În noiembrie, vicepreşedintele Farului Constanţa, Tiberiu Curt, anunţa că bugetul clubului va fi mai mare, iar odată cu el cresc şi pretenţiile. Gică Hagi vrea să joace constant în competiţiile europene, dar şi să se mute pe noul stadion din Constanţa, când acest va fi finalizat. 

În paralel, Farul Constanţa derulează un program prin care vrea să devină neutru din punct de vedere ecologic până în 2030. 

Farul Constanţa încheie anul pe locul şase în clasamentul Ligii 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul cinci, Universitatea Craiova. Lider este CFR Cluj, care are 57 de puncte.

Afla mai multe despre: farul constantainvestitii farul constantagica hagisponsori farul constantapartener farul constanta 

viewscnt
Articole similare