Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer de marcă anunţat de Becali pentru Liga Campionilor: "Eu cred că va veni la noi. Am vorbit cu el la semafor" | EXCLUSIV

Primul transfer de marcă anunţat de Becali pentru Liga Campionilor: "Eu cred că va veni la noi. Am vorbit cu el la semafor" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Farul, scor 2-1, şi a cucerit titlul în Superliga, după o pauză de nouă ani.

Gigi Becali a profitat de moment şi a vorbit despre planurile pe care le are pentru perioada de transferuri din vară. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că vrea să aducă mai mulţi jucători pentru a intra în grupele Ligii Campionilor.

Dacă venirea lui Louis Munteanu e greu de realizat, Gigi Becali a confirmat că Denis Alibec are şanse mari de a reveni la FCSB.

"O să iau 7-8 jucători, o să fac o echipă puternică şi vom merge în Liga Campionilor. Eu nu vreau altceva, nu mă interesează altceva. La ora asta, eu vreau maxim, Liga Campionilor, nu vreau să aud de Europa League.

Încă nu ştiu pe cine aduc, dar vreau să iau 7-8 jucători, nu vreau să mint acum. Am vorbit la Fiorentina, aştept un preţ pentru Louis Munteanu, dar eu 1,5 milioane de euro nu dau. Mai are un an de contract. El merită cam 500 de mii de euro. Alibec ar veni gratis. Eu cred că va veni la noi, ce mi-au zis băieţii...

Eu am vorbit la semafor cu el, am deschis geamul, mi-a zis una şi alta, apoi a vorbit cu băieţii şi a zis că poate vine la noi. Să vedem acum" , a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

FCSB - Farul 2-1

FCSB a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 pe Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al echipei patronate de Becali data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

FCSB a deschis scorul în minutul 26, când Miculescu a primit în careu, de la Olaru, şi a înscris. Grameni l-a blocat pe Olaru în ultimul moment la faza din minutul 62, pentru ca, în minutul 77, Olaru să scape singur cu Buzbuchi, însă portarul oaspeţilor a reuşit să devieze balonul pe lângă poartă.

După doar două minute, Louis Munteanu a centrat de pe dreapta, iar Rivaldinho a egalat cu o lovitură de cap. FCSB şi-a acontat titlul în minutul 84, atunci când Alexandru Băluţă a marcat. Gazdele au aşteptat analiza VAR, golul a fost acordat, iar jucătorii lui Elias Charalambous sunt matematic campioni.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare