Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul făcut de Gigi Becali când l-a văzut pe Florinel Coman la cununia lui Ianis Hagi. "Puţin spectacol, e numărul 1"

Gestul făcut de Gigi Becali când l-a văzut pe Florinel Coman la cununia lui Ianis Hagi. "Puţin spectacol, e numărul 1"galerie foto

Special

Comentarii

A fost o seară superbă pentru Ianis Hagi, care a sărbătorit cununia civilă cu Elena Tănase. Printre invitaţi a fost şi apropiatul familiei Hagi, Gigi Becali, dar şi foştii colegi ai lui Ianis, de la Viitorul Constanţa. Boban Nikolov a vorbit despre eveniment şi imaginile fabuloase cu finanţatorul FCSB.

Boban Nikolov, captivat de ce a trăit la cununia lui Ianis Hagi! "Asta e important în viaţă. Gigi a venit la masă la Coman"

Elena Tănase şi Ianis Hagi au celebrat cununia civilă într-un eveniment într-un club din Bucureşti, pe 25 decembrie, chiar de Crăciun. Au fost sute de invitaţi, într-un decor superb, cu familiile, apropiaţii şi mai multe personalităţi din fotbal. 

De la petrecere n-au lipsit Gică Popescu, Victor Becali şi nici foştii colegi ai lui Ianis Hagi, de la Viitorul, printre care: Boban Nikolov, Denis Drăguş, Carlo Casap şi Florinel Coman. 

Imaginile serii au fost oferite de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, care a cântat şi a dansat alături de artistul preferat al machedonilor. 

Până să se simtă bine şi pe ringul de dans printre apropiaţii săi, Gigi Becali a avut timp şi să se întreţină cu invitaţii. 

De altfel, Boban Nikolov a recunoscut că nu s-a aşteptat să-l vadă la eveniment şi pe afacerist. Mai mult, actualul jucător al lui Kisvarda a dezvăluit că Gigi Becali a venit spre Florinel Coman şi a salutat toţi invitaţii de la masa jucătorului de la FCSB. 

"A fost frumos! S-a dansat mult. S-a dansat pe muzică machedonească, a cântat Pindu. Am dansat mult, nu ne-am oprit. Aţi văzut şi voi că a apărut pe Tik Tok (n.r. - cu Gigi Becali). A făcut puţin spectacol, e numărul 1. Nu mă aşteptam să îl văd acolo. 

A venit la masă la Coman, a dat noroc cu noi şi mă bucur că am fost toţi acolo. Ieri a fost distracţie. Asta e important în viaţă, să ai o familie, să ai copii", a spus Boban Nikolov, pentru AntenaSport.

Florinel Coman a fost însoţit de soţie la cununie, iar la un moment dat Ianis Hagi s-a pozat la masă cu Denis Drăguş, Carlo Casap şi Mbappe. 

De asemenea, Florinel Coman s-a pozat cu Gică Hagi şi a pus un mesaj sugestiv: "#all", semn că îi este recunoscător pentru perioada petrecută la Viitorul Constanţa, clubul care l-a lansat spre FCSB

Galerie foto de la cununia dintre Elena Tănase şi Ianis Hagi

 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comangigi becali cununie ianis hagi 

viewscnt
Articole similare