Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a anunţat clubul lui Ianis Hagi după perioada de la Alaves: „Asta e sigur!” | EXCLUSIV

Gică Hagi a anunţat clubul lui Ianis Hagi după perioada de la Alaves: „Asta e sigur!” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi a anunţat la ce club va evolua Ianis Hagi din sezonul viitor.

Gică Hagi a spus unde va juca Ianis Hagi după perioada de la Alaves

„Regele” a vorbit în direct la Orange Sport despre Ianis Hagi şi viitorul acestuia. Antrenorul „marinarilor” a anunţat că fiul său se va întoarce la Rangers, acolo unde va încerca să fie titular, el fiind doar împrumutat la Alaves.

„Ianis la echipa naţională s-a descurcat foarte bine! Nu bine, ci extraordinar de bine, a fost decisiv! La club a venit după o accidentare. El a demonstrat pe teren pentru naţională că se simte foarte bine. Îi place grupul în care este. În ceea ce priveşte echipa de club, trebuie o perioadă de adaptare la un fotbal de elită, cel spaniol. Nu prea a jucat în campionat, dar a apărut în meciuri din Cupa Spaniei.

Poate fi mult mai bine, sperăm să se schimbe lucrurile astea, dar el a apărut într-un campionat destul de greu şi nou pentru el. Nu uitaţi că vine după o accidentare de un an. Deci nu putem vedea acum forma cea mai mare a lui Ianis, dar la anul îl vom vedea în cea mai bună formă.

El are contract cu Rangers în continuare, el e doar împrumutat la Alaves, nu uitaţi! Deci are contract cu Rangers, asta e sigur! Am citit că nu ar fi dorit nici de Rangers, ceea ce e fals!”, a declarat Gică Hagi la Orange Sport.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Veste uriaşă pentru Ianis Hagi de la antrenorul lui Alaves

Ianis Hagi nu traversează cel mai bun moment la Alaves, dar primeşte veşti bune cu privire la naţionala României.

Antrenorul formaţiei din Ţara Bascilor, Luis Garcia Plaza, a dezvăluit că mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a fost convocat de selecţionerul Edi Iordănescu pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia.

În ultima perioadă, Ianis Hagi nu a primit foarte multe şanse de a evolua la echipa sa de club, dar poate prinde timp de joc important în tricoul României în partidele de verificare de la sfârşitul acestei luni.

"E mereu o bucurie când jucătorii sunt convocaţi la echipele naţionale. Îi transmit gânduri bune lui Ianis, care se antrenează mereu la nivel maxim şi face tot posibilul pentru a juca.

Avem mulţi tineri care s-au impus în prima ligă şi este o sursă de mândrie pentru noi", a declarat Luis Garcia Plaza, într-o conferinţă de presă organizată vineri, potrivit Noticias de Alava.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagialavesrangers 

viewscnt
Articole similare