Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, transfer de top la Farul! Mutarea pregătită în secret: dream-team la Constanţa

Gică Hagi, transfer de top la Farul! Mutarea pregătită în secret: dream-team la Constanţa

Fotbal intern

Comentarii

Odată cu fuziunea dintre Farul şi Viitorul, Hagi a revenit pe banca tehnică şi pregăteşte câtea transferuri importante, pentru a se putea lupta la titlu.

Gică Hagi pregăteşte un transfer de top!

Fuziunea dintre Farul şi Viitorul Constanţa reprezintă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din fotbalul românesc din ultimii ani. Odată cu unirea celor două cluburi, o nouă super putere ar fi putut fi formată în fotbalul românesc, una care speră să se lupte pentru titlu în Liga 1. Cea mai mare lovitură a noului club poate fi considerată revenirea lui Hagi pe bancă, la patru ani după câştigarea titlului cu Viitorul.

Însă, pentru aceasta, echipa contănţeană va avea nevoie de întăriri, iar Hagi şi-a identificat un fost elev ca o variantă. Antrenat de Mircea Lucescu în ultimul sezon, Tudor Băluţă nu a avut parte de cei mai buni ani de la plecarea din România, din pricina accidentărilor şi formei slabe, iar ”Regele” ar fi interesat să îş repatrieze.

Vândut la Brighton în februarie 2019, mijlocaşul defensiv a mai petrecut o jumătate de sezon la Constanţa, înainte de a ajunge pe coasta de sud a Angliei. Acolo însă, Băluţă nu s-a putut integra şi nu a reuşit să prindă echipa, astfel că a fost împrumutat, în Olanda înainte de aventura de la Kiev.

Din păcate, din nou, Băluţă nu a confirmat, iar Hagi ar fi dispus să îi ofere o şansă să îşi reconstuiască reputaţia. Transferul ar fi doar sub formă de împrumut, cu o perioadă de minim şase luni dorită de ”Rege”, conform ziare.com.

Afla mai multe despre: viitorul constanţafarul constanţafuziune farul viitorul 

viewscnt
Articole similare