Experiențe împreună.
You are here:

Gicu Grozav, declaraţie ciudată după umilinţa cu Olanda: ”Sper să continuăm pe drumul ăsta”

Gicu Grozav, declaraţie ciudată după umilinţa cu Olanda: ”Sper să continuăm pe drumul ăsta”

Echipa națională

România a pierdut drastic meciul cu Olanda, scor 0-3, dar Gicu Grozav a oferit o declaraţie ciudată la finalul confruntării de pe Arena Naţională.

”Olanda are jucători valoroşi şi azi s-a văzut. Am arătat totuşi o atitudine bună, ne-am dăruit şi sper să continuăm pe drumul ăsta. Avem de învăţat de la orice meci, dar acum s-a văzut diferenţa de valoare.

Noi suntem încrezători că la anul va fi mult mai bine. Sunt foarte încrezător că ne vom califica la Euro 2020. Nu va fi uşor, va fi chiar greu, dar sper ca la final să fim calificaţi.

La nivel internaţional orice meci este greu, fiecare naţională are jucători buni. Din păcate am pierdut drastic în seara asta”, a spus Gicu Grozav la finalul meciului.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.