Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie deja etapa în care FCSB va cuceri trofeul de campioană în Superliga: "Aducem artificii şi gata!"

Gigi Becali ştie deja etapa în care FCSB va cuceri trofeul de campioană în Superliga: "Aducem artificii şi gata!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlul din Superliga şi a numit deja etapa în care finanţatorul FCSB consideră că echipa sa va deveni campioană.

FCSB a remizat luni seară pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanţa, cu scorul de 1-1, în cea mai controversată partidei a acestei etape din Superliga.

Patronul grupării "roş-albastre" vrea să obţină titlul în Superliga într-un timp cât mai scurt. FCSB este la 11 puncte faţă de echipele de pe locurile doi şi trei, CFR Cluj şi Rapid Bucureşti. 

FCSB, campioană la jumătatea play-off-ului, în viziunea lui Gigi Becali

FCSB a început anul 2024 într-o manieră perfectă. Echipa antrenată de Elias Charalambous şi-a câştigat ambele meciuri disputate în luna ianuarie. Remiza cu Farul este singurul "semi-eşec" obţinut de FCSB în ultimele etape.

Becali a clarificat că nu există alianţe între echipele din play-off, cu o singură excepţie. Ultimele etape ale play-off-ului, când finanţatorul de la FCSB îşi vede deja echipa drept campioană matematică a Superligii.

Becali speră ca jucătorii săi să sărbătorească încă de la jumătatea play-off-ului, iar această sărbătoare să fie încoronată de artificii.

"Nu există alianţe, fiecare joacă pentru el. Există în ultimele 3-4 meciuri, dar noi nu o să mai ajungem acolo, când sunt jucate primele 2-3 locuri, noi după primele cinci meciuri din play-off noi o să fim campioni. Aducem artificii şi gata." a declarat Gigi Becali, la palat.

În etapa viitoare, FCSB o înfruntă pe Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu. În turul campionatului, în partida de la Sf. Gheorghe, bucureştenii s-au impus cu scorul de 5-2.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperligafarul 

viewscnt
Articole similare