Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gino Iorgulescu a câştigat un ”munte” de bani anul trecut. Suma colosală pe care a încasat-o preşedintele LPF

Gino Iorgulescu a câştigat un ”munte” de bani anul trecut. Suma colosală pe care a încasat-o preşedintele LPFgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gino Iorgulescu a încasat peste 2 milioane de lei în un ultimul an, din contractul cu Liga Profesionistă de Fotbal.

În decembrie 2022, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care introduce obligaţia pentru preşedinţii, vicepreşedinţii, secretarii şi trezorierii federaţiilor sportive naţionale, ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi ai Comitetului Naţional Paralimpic, să depună declaraţii de avere şi de interese.

Deşi este preşedintele LPF, Gino Iorgulescu a fost obligat să depună cererea din postura de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, dat fiind faptul că această funcţie vine la pachet cu cea pe care o ocupă în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Gino Iorgulescu a încasat aproape 37.000 de euro pe lună

În 2022, Gino Iorgulescu a încasat 2.195.542 de lei, echivalentul a aproape 443.000 de euro. Pe scurt, fostul fotbalist al Sportului Studenţesc a primit aproape 37.000 de euro, în fiecare lună a anului trecut. Iorgulescu a fost o apariţie efemeră în viaţa publică din România, după ce în 2019, fiul său a produs un accident mortal, în urma căruia o persoană şi a pierdut viaţa.

În 2013, Gino Iorgulescu l-a înlocuit pe Mitică Dragomir în funcţia de preşedinte al LPF. În 2008, Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la fals intelectual. Patru ani mai târziu, în octombrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat definitiv pe Iorgulescu în acel dosar.

 

 

Afla mai multe despre: gino iorgulescu 

viewscnt
Articole similare