Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, reacţie categorică în privinţa Ligii Campionilor: "N-am reuşit nimic special". Manchester City - Steaua Roşie se joacă azi, la Orange Sport 2

Guardiola, reacţie categorică în privinţa Ligii Campionilor: "N-am reuşit nimic special". Manchester City - Steaua Roşie se joacă azi, la Orange Sport 2
Comentarii

La doar trei luni de la câştigarea primei Ligi a Campionilor din istorie, Manchester City revine în cea mai tare competiţie intercluburi. Astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 2, echipa lui Guardiola joacă acasă cu Steaua Roşie Belgrad, în prima etapă a grupelor.

"Pentru clubul nostru este ceva incredibil să câştige Liga Campionilor. Dar câte echipe au câştigat una? Multe. Sunt multe care au câştigat două, trei, patru, cinci. În perspectivă, noi nu am reuşit nimic special, doar una", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă.

"Nu ne gândim acum la finală", i-a răspuns el unui reporter care a menţionat locul unde se va disputa ultimul act al Ligii Campionilor. "Trebuie să te gândeşti la finală când eşti în sferturi şi în semifinale. Mai e mult, mult, mult timp până să te gândeşti la o nouă finală" , a spus Guardiola.

În primul meci din noua ediţie a Champions League, Manchester City nu va conta pe fundaşul John Stones, mijlocaşul Mateo Kovacic şi extrema Jack Grealish, a confirmat Guardiola.

"Se simt mai bine", dar nu vor fi disponibili marţi, a indicat antrenorul, care speră că se va baza pe ei în partida de campionat de sâmbătă cu Nottingham Forest sau în "meciurile următoare".

Afla mai multe despre: liga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare