Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi sare în apărarea lui Alibec: "Suporterii au greşit! Trebuie să-l susţii, nu să arunci cu pietre"

Hagi sare în apărarea lui Alibec: "Suporterii au greşit! Trebuie să-l susţii, nu să arunci cu pietre"

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Dumbravă '21 (autogol), Hodorogea '40 şi Vînă '77.

Gheorghe Hagi a vorbit despre această victorie, dar a comentat şi situaţia dificilă prin care trece Denis Alibec.

"Veneam după un rezultat extraordinar şi trebuia să-i motivez, să tratăm jocul serios. Întâlneam o echipă care ne-a bătut în tur. Dar noi am fost serioşi şi am jucat un fotbal bun.

Formăm un grup puternic. Avem şi alternative, jucători foarte tineri. Dar arătăm din ce în ce mai bine. Nu mi-a plăcut că Ganea a ratat penalty, dar îmi place că şi-a asumat responsabilitatea. Se poate întâmpla oricui să rateze", a declarat Hagi la Telekom Sport.

Despre FCSB: "Ei au presiunea de a câştiga. Noi, la Viitorul, suntem formatori. Mentalitatea noastră e să încercăm să-i batem. Uneori reuşim, alteori nu. Obiectivul nostru e să rămânem în prima ligă".

Despre Alibec: "Sunt surprins de comportamentul lui. Dar pe altă parte îl înţeleg, pentru că suporterii stelişti au făcut o greşeală mare să uite că acest jucător i-a făcut mândri, pentru că era cel mai bun din echipă. El e sensibil şi un fotbalist extraordinar. Suporterii au greşit.

Pe jucător trebuie să-l susţii, nu să arunci cu pietre. E păcat că s-a ajuns ca un fotbalist să plângă pe bancă. Un fotbalist trebuie să uite, să treacă peste asta. S-a creat o presiune enormă, îi tremura piciorul după ce a greşit primele 3 mingi. Lui trebuie să i se dea încredere şi îi va creşte performanţa".

VIDEO | Imagini impresionante! Denis Alibec plânge în hohote, după ce a fost huiduit de tot stadionul în momentul schimbării

Afla mai multe despre: gheorghe hagidenis alibecviitorulsepsi 

viewscnt
Articole similare