Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, direct în Champions League! Clubul de top achită clauza, iar Rapid se umple de bani. Cu cine poate semna

Horaţiu Moldovan, direct în Champions League! Clubul de top achită clauza, iar Rapid se umple de bani. Cu cine poate semna

Rapid

Comentarii

Prestaţiile extraordinare ale lui Horaţiu Moldovan nu au trecut neobservate. Portarul Rapidului a făcut minuni, atât între buturile formaţiei giuleştene, cât şi în poarta naţionalei, iar calificarea României la EURO 2024 i se datorează în mare parte lui Moldovan, despre care MM Stoica a spus că a fost în top 3 cei mai buni ”tricolori” la ultimele meciuri.

Votat jucătorul anului 2021 de către fanii rapidişti, Horaţiu Moldovan a devenit repede unul dintre idolii GIuleştiului, graţie paradelor sale senzaţionale şi a spiritului de luptă. Încă de la revenirea Rapidului în Superligă, consemnată în urmă cu doi ani, Moldovan a pus stăpânire pe postul de titular şi l-a cedat lui Virgil Drăghia doar în partidele din Cupa României. 

Fostul goalkeeper al UTA-ei a avut un start dezamăgitor de sezon, iar pentru prima dată de la venirea sa la Rapid, fanii vişinii au început să îşi pună semne de întrebare în privinţa locului său în primul 11 al echipei favorite. ”Moldo” nu a fost afectat de critici şi a închis repede gura contestatarilor.

Dinamo Zagreb îl vrea pe Horaţiu Moldovan! Cum se poate realiza transferul

Horaţiu Moldovan are contract cu Rapid până în vara lui 2025, dar şansele ca acesta să rămâna în Giuleşti până la expirarea înţelegerii sunt foarte mici. Din informaţiile AS.ro, discuţiile între portarul Rapidului şi gruparea de pe Maksimir sunt pe ultima sută de metri, iar campioana Croaţiei este pregătită să achite clauza de reziliere de aproape 1.000.000 de euro.

Aceeaşi sursă relatează că Moldovan va încasa aproximativ 500.000 de euro pe sezon la Zagreb, o sumă mult mai generoasă decât cea pe care o încasează în momentul de faţă la Rapid. În cazul în care transferul lui Horaţiu în Croaţia se va realiza, acesta ar avea şanse uriaşe să devină portarul titular al echipei de pe Maksimir.

Dinamo Zagreb are un sezon foarte slab şi este pe locul trei în Croaţia, la nouă puncte de liiderul şi marea rivală Hajduk Split. ”Cetăţenii” sunt angrenaţi în grupele Conference League, dar vor părăsi cel mai probabil Europa, deoarece sunt pe ultimul loc într-o grupă modestă, din care mai fac parte Plzen, Astana şi Ballkani. Albaştrii au câştigat titlul, dar au fost eliminaţi din Liga Campionilor de AEK Atena, încă din turul trei al calificărilor.

  • Horaţiu Moldovan este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro. 

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligăhoraţiu moldovandinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare