Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan vs. Radu Drăguşin! Victor Piţurcă a dat verdictul în legătură cu prezenţa la EURO: ”Pe unul l-aş chema, pe celălalt, nu!”

Horaţiu Moldovan vs. Radu Drăguşin! Victor Piţurcă a dat verdictul în legătură cu prezenţa la EURO: ”Pe unul l-aş chema, pe celălalt, nu!”

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă a reacţionat după ce Radu Drăguşin a ajuns la Tottenham, iar Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

Victor Piţurcă a dat verdictul în legătură cu prezenţa la EURO a lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan

În prima lună a anului 2024, România a dat două ”lovituri de imagine” în fotbalul din Europa.

Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan sunt jucătorii echipei naţionale care au prins cele mai mari transferuri înainte de EURO 2024.

Mai exact, Radu Drăguşin (21 de ani) a fost cumpărat de Tottenham de la Genoa pentru 30 de milioane de euro, iar după două săptămâni mai târziu, Horaţiu Moldovan (26 de ani) a ajuns la Atletico Madrid.

  • După transferurile bombă, cei doi însă nu au reuşit să se impună în primul 11 în Premier League, respectiv La Liga.

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a vorbit despre internaţionalilor români Radu Drăguşin (22 de ani) şi Horaţiu Moldovan (26 de ani), care au şanse mici să fie titulari după transferurile bombă din această iarnă!

"Situaţia lor este diferită. La Moldovan e chiar mai delicată şi, după părerea mea, dacă el nu va juca deloc, ar fi chiar imposibil să mai fie chemat la lot. Eu aşa cred, dacă va continua să fie eterna rezervă a lui Oblak. Pentru că e clar, cât timp portarul titular al lui Atletico e valid, nu poate să-i ia locul. Iar postul de portar este foarte dificil şi important.

La el (n.r. - Drăguşin) e altceva, e jucător de câmp, e şi foarte puternic fizic. În plus, el a mai jucat, chiar dacă foarte puţin. Mă uitam la Lazio - Bayern şi mă gândeam că poate la nemţi ar fi avut şanse mai mari să evolueze mai mult, mai repede. Dar eu sunt convins că Drăguşin va prinde echipa la Tottenham. 

Important e şi cum va juca, de ce anume îi va cere antrenorul. L-am urmărit şi în Italia, el e mai bun dacă intră stoper stânga, nu dreapta. Totul e ca atunci când va intra titular să nu greşească, să nu mai poată fi scos din echipă.

Până la urmă, sunt nişte păreri personale. Poate că selecţionerul Edward Iordănescu gândeşte altfel. El îi ştie mai bine şi normal că va avea decizia finală", a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanradu drăguşineuronaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare