Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ia în calcul revenirea!". Veste-bombă la Barcelona. Xavi, lovitură de proporţii

"Ia în calcul revenirea!". Veste-bombă la Barcelona. Xavi, lovitură de proporţiigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ia în calcul revenirea lui Dani Alves (38 de ani), fotbalistul brazilian care a scris istorie în tricoul catalanilor în perioada 2008-2016. Fundaşul nu vrea să se retragă, deşi are o vârstă înaintată, şi vrea să joace din nou pentru Barcelona, clubul pe care-l iubeşte, iar odată cu instalarea lui Xavi şefii grupării blaugrana iau în calcul revenirea sa.

"Ia în calcul revenirea!". Veste-bombă la Barcelona. Xavi, lovitură de proporţii

Liber de contract după ce s-a despărţit de Sao Paolo, Dani Alves îşi doreşte foarte tare să se întoarcă la FC Barcelona, unde să-şi încheie cariera. Victor Nahe, jurnalistul Cadena COPE, scrie despre faptul că Barcelona ia în calcul revenirea lui Dani Alves, doar că aceasta nu este văzută cu ochi buni de toată lumea din club. Există două tabere, cea care îl vrea pe brazilian din nou în tricoul Barcelona şi cea care nu-l vrea.

Xavi e foarte bun prieten cu Dani Alves, cei doi fiind colegi în marea echipă a catalanilor care a scris istorie cu Pep Guardiola pe bancă. Dani Alves îşi doreşte să revină, dar decizia finală va fi luată de către club. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a vorbit acum câteva zile despre revenirea lui Dani Alves: "Poate ajuta clubul în mai multe moduri, s-a oferit să ne ajute şi pe plan sportiv. Are o relaţie apropiată cu Puyol. Ne poate ajuta dacă Xavi are nevoie!", a spus Laporta, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

FC Sevilla sau AC Milan sunt echipele la care s-a scris că ar putea ajunge Dani Alves, pănă să apară varianta Barcelona. Brazilianul are casă în oraşul catalan, unde se şi află în prezent. Alves a fost la meciul disputat de Barcelona contra lui Dinamo Kiev (1-0) şi a urmărit partida de la tribuna VIP a stadionului Camp Nou.

Dani Alves, un "monument" la FC Barcelona!

Presa din Spania a scris că Dani Alves ar putea ajuta-o pe Barcelona şi la nivel de vestiar, în afara a ceea ce face pe teren, pentru că este un jucător important din istoria catalanilor, cu mare experienţă şi care îi poate face pe cei tineri să-şi ridice nivelul.

Sosit în 2008 la FC Barcelona de al FC Sevilla, Dani Alves s-a impus repede în echipa antrenată pe atunci de Pep Guardiola şi a devenit unul dintre jucătorii reprezentativi pentru istoria ultimilor 15 ani. Dani Alves a jucat la FC Barcelona din 2008 până în 2016 şi a strâns 391 de meciuri, 21 de goluri şi 101 pase de gol, iar la capitolul trofee a câştigat 25 de trofee, printre care trei Ligi ale Campionilor, şase titluri de campion, trei Mondiale ale Cluburilor şi trei Supercupe ale Europei.

Afla mai multe despre: dani alvesbarcelonarevenire 

viewscnt
Articole similare