Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iertat de procurorii din Munchen! Ribery scapă de noi sancţiuni după insultele postate pe o reţea de socializare

Iertat de procurorii din Munchen! Ribery scapă de noi sancţiuni după insultele postate pe o reţea de socializare
Comentarii

Procurorii din Munchen nu vor demara cercetări la adresa francezului Franck Ribery (Bayern Munchen) după insultele postate de acesta pe contul său de Twitter în urma unui filmuleţ care a generat polemici.

La începutul lunii trecute, Ribery încărcase pe reţeaua de socializare o scurtă filmare făcută într-un local din Dubai având în faţă o bucată de friptură acoperită cu o foiţă de aur, filmare care a generat reacţii critice din partea altor utilizatori ai reţelei.

La aceste reacţii, Ribery a răspuns cu insulte, însă procurorii au considerat că nu este cazul să deschidă o anchetă, deşi au existat mai multe sesizări în acest sens, motivând că acestea nu au fost adresate unor persoane anume.

Francezul a primit însă amendă din partea clubului la care evoluează, după cum a anunţat directorul sportiv al lui Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic.



Presa germană a estimat, însă, că o sancţiune financiară nu este suficientă în acest caz, cerând suspendarea fostului internaţional francez.

Franck Ribery, în vârstă de 35 ani, evoluează de 11 sezoane la Bayern Munchen, cu care a câştigat, între altele, opt titluri de campion al Germaniei, precum şi Liga Campionilor, în 2013.

Afla mai multe despre: franck riberybayern munchenscandalpostarimesajescandalgermania 

viewscnt
Articole similare