Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă la care Mititelu bagă bani este pe val! Antrenor e un fost fotbalist de la Universitatea Craiova: "M-am gândit doar la promovare, deşi patronul a zis că obiectivul este să formez jucători"

Încă o echipă la care Mititelu bagă bani este pe val! Antrenor e un fost fotbalist de la Universitatea Craiova: "M-am gândit doar la promovare, deşi patronul a zis că obiectivul este să formez jucători"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a reuşit să revină în Superliga cu U Craiova 1948, iar în aceeaşi măsură a direcţionat banii necesari pentru echipa secundă a clubului, care a promovat, cu Ovidiu Dănănae, în Liga 3. Afaceristul nici măcar nu-i trasase acest obiectiv antrenorului.

Echipa pe care Adrian Mititelu o susţine financiar a promovat! "Vreau să îi mulţumesc în numele tuturor băieţilor mei"

U Craiova 1948 are condiţii financiare peste media Superligii, iar Adrian Mititelu pune preţ şi pe echipa secundă a clubului. 

FCU Primăvara tocmai a promovat în Liga 3, cu Ovidiu Dănănae antrenor, în urma unui baraj câştigat cu 5-3 la general. 

Fostul fundaş al Universităţii Craiova, cu 139 de meciuri pentru olteni, a vorbit despre implicarea lui Adrian Mititelu la FCU Primăvara, dar şi despre una dintre primele reuşite ale sale în antrenorat.

"Vreau să îi mulţumesc în numele tuturor băieţilor mei, al celor din colectivul tehnic, dar şi în numele meu personal omului care a fost sufletul şi inima acestui proiect, Adrian Mititelu.

Fără aportul financiar al patronului nostru nu eram niciunul dintre noi în postura în care ne aflăm acum. Iar eu unul niciodată, dar niciodată nu voi uita faptul că Adrian Mititelu m-a făcut fotbalist, dându-mi şansa să joc de mic copil pentru Universitatea Craiova, iar acum mi-a dat şansa să încep cariera de antrenor principal. El m-a făcut fotbalist, el m-a făcut şi antrenor. Şi nu îmi este teamă de nimeni să recunosc acest lucru.

Să nu credeţi că la Liga 4 patronul nu a avut cheltuieli cu noi, am beneficiat de condiţii de pregătire foarte bune. Am avut cu mult peste nivelul multuror cluburi. 

La început, atunci când am preluat această echipă, în sufletul meu eu m-am gândit din prima doar la promovare, deşi patronul mi-a zis că obiectivul meu este să formez jucători pentru prima echipă", a declarat Ovidiu Dănănae, pentru Editie.ro

"Chiar i-am rugat pe băieţii mei la şedinţa tehnică să joace şi Adrian Mititelu"

"Adrian Mititelu a avut o strategie bine gândită, iar noi a trebuit să le testăm potenţialul tinerilor noştri jucători la maximum. Prin ultimele meciuri nu am jucat cu niciun fotbalist de la prima echipă, iar copiii mei au câştigat campionatul şi au dus echipa la baraj. 90-95 la sută am dus acest campionat doar cu copiii. 

La baraj, până la urmă, şă ştiţi că interesul clubului a primat. Era normal şi logic, este perfect regulamentar, să beneficiem şi de aportul unor jucători de la prima echipă. Toţi ne doream promovarea.

Ştiţi ce a mai contat la meciul retur (n.r. - decisiv pentru promovare)? Prezenţa patronului nostru lângă noi. Nu ştiţi sau poate nu aveţi idee cât de mult contează pentru tinerii mei elevi când îl văd pe Adrian Mititelu la meciuri sau când vine pe la noi. Dacă le mai ţine şi un discurs este ceva de nedescris pentru copiii de 16, 17 ani. La acest meci prezenţa patronului lângă noi i-a mobilizat la maximum pe jucătorii mei. Chiar i-am rugat pe băieţii mei la şedinţa tehnică să joace şi pentru patronul nostru.

Nu ştiu cum gândesc unii, dar să bagi bani atâţia ani în fotbal şi să duci o a doua echipă din Liga 4 în Liga 3 în decurs de cinci ani nu e uşor. Pe prima echipă a Universităţii, Adrian Mititelu a dus-o din Liga 4 în Liga 1 şi a fost la un pas de cupele europene. Când faci o bază de pregătire ca cea pe care o are FCU, te costă foarte mulţi bani", a mai spus antrenorul de la FCU Primăvara, pentru sursa citată. 

Ovidiu Dănănae vrea licenţa Pro şi se pregăteşte pentru Liga 3

"Eu unul în acest an m-am focusat doar pe acest proiect. Îmi doream enorm să promovăm şi nu am mai avut timp de altele. Nu m-am înscris acum la cursurile pentru Licenţa PRO, dar o voi face de la anul. Nu mă voi lăsa până nu îmi voi lua şi licenţa PRO.

Am înţeles că vom întări lotul pentru Liga 3, iar telefoanele au început deja să sune. Sunt mulţi jucători care vor să vină la noi, dar patronul va decide strategia şi el va avea ultimul cuvânt. Îmi doresc să fac o figură cât mai bună şi la Liga 3 şi o voi lua meci cu meci", a mai spus antrenorul căruia Adrian Mititelu i-a dat echipa a doua pe mână, de unde patronul aşteaptă jucători pentru echipa din Superliga. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu u craiova 1948fcu primavara 

viewscnt
Articole similare