Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Încrederea îmi este zdruncinată!" Simona Halep, primele declaraţii despre Patrick Mouratoglou şi retragerea din tenis

"Încrederea îmi este zdruncinată!" Simona Halep, primele declaraţii despre Patrick Mouratoglou şi retragerea din tenis

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a vorbit despre colaborarea sa cu Patrick Mouratoglou şi despre faptul că menţinerea suspendării de patru ani ar însemna sfârşitul carierei sale în tenis.

Simona Halep a vorbit despre antrenorul său, Patrick Mouratoglou, dar şi despre o eventuală retragere în cazul în care suspendarea primită acum trei luni de zile ar rămâne aceeaşi şi după recursul la TAS, din luna februarie.

„Într-adevăr, a ieşit public. Mi-aş fi dorit să fi făcut asta puţin mai devreme (...) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare şi în toţi cei cu care lucrez (...).

Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată”, a declarat Halep, conform euronews.ro.

"Dacă vor fi patru ani, nu ştiu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârşitul carierei mele. Da. Şi pentru ceva ce nu am făcut şi nu este din vina mea, este şi mai catastrofal", a continuat Halep.

Patrick Mouratoglou, despre greşeala care îi poate încheia cariera Simonei Halep

Antrenorul Simonei în perioada suspendării, Patrick Mouratoglou, şi-a exprimat regretul faţă de întreaga situaţie şi se consideră responsabil pentru greşeala comisă.

„Într-adevăr, noi i-am propus să ia colagenul şi l-am cumpărat de la o companie. S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să ştiu, dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, deoarece e vorba despre echipa mea şi despre mine”, a declarat Mouratoglou, pe pagina sa de Instagram.

Afla mai multe despre: simona haleptastenispatrick mouratoglou 

viewscnt
Articole similare