Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Inter este magică! Nerazzurri au învins-o pe Milan şi au câştigat al 20-lea titlu de campioană a Italiei. Simone Inzaghi, la primul ”scudetto” din cariera de antrenor

Inter este magică! Nerazzurri au învins-o pe Milan şi au câştigat al 20-lea titlu de campioană a Italiei. Simone Inzaghi, la primul ”scudetto” din cariera de antrenor

Serie A

Comentarii

Internazionale Milano este noua campioană a Italiei. Trupa pregătită de Simone Inzaghi a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, şi este sigură că va termina sezonul pe primul loc, cu cinci etape rămase disputat.

Pe un Giuseppe Meazza arhiplin, Inter a controlat autoritat jocul în prima repriză, chiar şi după reuşita lui Acerbi din minutul 18. Fostul fundaş al lui Lazio s-a înălţat peste apărători lui Milan şi a reluat în poarta apărată de Mike Maignan, servit excelent de Benjamin Pavard.

Partea a doua a început cum nu se poate mai bine pentru nerazzurri. Marcus Thutram, la primul sezon la Inter, a dublat avantajul echipei sale cu un şut de la 16 metri.

Milan a dat semne de revenire abia spre finalul jocului, iar Fikayo Tomori a redus din diferenţă în minutul 80. A fost prea puţin pentru trupa lui Stefano Piolo, care rămâne în lupta pentru locul doi. 

Theo Hernandez şi Denzel Dumfries au fost eliminaţi în prelungirile partidei, după o încăierare generală. Milan a terminat în opt jucători de câmp, după ce Davide Calabria a luat roşu cu câteva secunde înainte de final.

De cealaltă parte, Inter se încoronează campioană a Italiei după trei ani de secetă, la capătul unui sezon pe care l-a controlat de la bun început. După 33 de etape, Inter are o singură înfrângere în campionat, 1-2 cu Sassuolo în toamnă.

Pentru Simone Inzaghi este primul titlu cucerit în cariera de antrenor, iar Inter va broda a doua steluţă pe tricourile din sezonul următor.

 

Afla mai multe despre: internazionale milano 

viewscnt
Articole similare