Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interdicţie pentru cumpărători. Mustaţă face ordine printre oamenii care vor bilete la FCSB - Dinamo, la case: "Buletinul, tată. Asta e regula clubului" | VIDEO

Interdicţie pentru cumpărători. Mustaţă face ordine printre oamenii care vor bilete la FCSB - Dinamo, la case: "Buletinul, tată. Asta e regula clubului" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a ajuns, vineri, la casele de bilete de la Arena Naţională, de unde oamenii pot cumpăra tichetele rămase pentru derby-ul cu Dinamo Bucureşti. Regula impusă: un cumpărător nu poate lua mai mult de un bilet cu un buletin.

Gheorghe Mustaţă a anunţat regula strictă pentru a cumpăra bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali a primit o lovitură, după ce negocierile cu CSA, pentru Stadionul Steaua, s-au oprit. Astfel, FCSB a fost nevoită să mute derby-ul cu Dinamo pe arena de la Arcul de Triumf, într-un meci programat sâmbătă, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Peste 7.000 de spectatori vor fi la meci, dintre care 600 de dinamovişti plasaţi într-un sector special. 

Casele de bilete s-au deschis vineri, iar cozi mari cu suporteri s-au format

Cei care doresc să achiziţioneze tichete pentru FCSB - Dinamo au de respectat anumite reguli. 

Prezent la casele de bilete de la Arena Naţională, Gheorghe Mustaţă i-a anunţat pe oameni că nu pot cumpăra mai mult de un bilet cu un singur act de identitate. 

"Deci, vrei două bilete, două buletine. Trebuie scrise datele. Buletinul, tată. Nu ne interesează poza. Ai două buletine, ai două bilete. Asta e regula clubului. Buletinul şi omul. Mamaie cu buletinul ei", a spus de la faţa locului liderul galeriei FCSB. 

De asemenea, Mihai Stoica a anunţat de ce FCSB nu comercializează online bilete pentru meciul cu Dinamo

Ce a transmis Peluza Nord înainte de FCSB - Dinamo, în Superliga

"Sâmbătă avem meci! Şi nu orice meci... Reîntâlnim Dinamo, echipă reîntoarsă cu ambiţii mari în SuperLiga.

Deşi se putea umple Arena, deşi puteam să avem un meci cu o atmosferă superbă pe alte stadioane, frustrările şi neîmplinirile unora fac ca acest meci să se joace pe o arenă cu numai 8000 de locuri. Vom fi mult prea mulţi pentru un stadion aşa mic!

Pentru că am primit mii de solicitări din partea voastră, vă anunţăm că biletele vor fi disponibile numai la case, iar în peluză vor avea prioritate: Grupurile din Peluza Nord, Membrii asociaţiei noastre - Salvaţi Steaua şi, dacă mai rămân bilete, cei care ne-au scris şi ne scriu în privat pe Facebook pentru a ne solicita bilete.

Condiţiile esenţiale pentru a primi bilete: ne arătaţi poze cu voi în peluză, pozele de la meciurile din sezonul trecut! Toate biletele vor fi nominale, iar la meci trebuie să aveţi buletinul cu voi pentru a intra! Revenim cu detalii!", a scris Peluza Nord, pe Facebook.

Afla mai multe despre: bilete fcsb dinamogheorghe mustat fcsb dinamofcsb dinamo arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare