Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INTERVIU cu Thomas Neubert! Neamţul laudă ultimul transfer făcut de Becali: ”O decizie foarte bună!” Ce spune despre revenirea la FCSB

INTERVIU cu Thomas Neubert! Neamţul laudă ultimul transfer făcut de Becali: ”O decizie foarte bună!” Ce spune despre revenirea la FCSB

Superliga

Comentarii

Thomas Neuber a rămas legat de România şi a fost într-o scurtă vizită în Bucureşti. Fostul preparator fizic al FCSB-ului a spus, printre altele, că n-ar reveni în acest moment la echipa lui Gigi Becali.

Thomas Neubert a plecat cu scandal de la FCSB, în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, a fost scos vinovat pentru condiţia fizică a jucătorilor. Ulterior, preparatorul fizic german a semnat cu ŢSKA Sofia şi FCSB i-a cerut despăgubiri de 300.000 de euro pentru ruperea unilaterală a contractului.

Între timp, lucrurile s-au liniştit. Thomas Neubert spune că are o relaţie bună atât cu cei de la FCSB, cât şi cu Laurenţiu Reghecampf - cu care a avut, de asemenea, un conflict în trecut. Preparatorul fizic al lui ŢSKA Sofia spune că este la curent cu ce se întâmplă în fotbalul românesc şi a ţinut să-l felicite pe Gigi Becali pentru ”repatrierea” lui Cristi Tănase: ”Am fost fericit să îl văd. Nu ştiam că se întoarce la Steaua, dar am văzut că a discutat cu Gigi Becali. Sunt foarte fericit pentru Steaua şi pentru Cristi”.

Este o achiziţie bună pentru Steaua?
Da, cu siguranţă. Dacă Gigi îl ia, cu siguranţă Cristi se va întoarce la acelaşi nivel la care a fost când a plecat şi că se va lupta mult pentru Steaua. E o decizie foarte bună.

Ai mai urmărit fotbalul din România?
Am urmărit multe jocuri, da. Am urmărit aproape toate jocurile Stelei. Cu echipa pe care o au, în mod normal ar trebui să aibă 20 de puncte avans.

Ar mai trebui aduşi alţi foşti jucători?
Am auzit despre această posibilitate. E dificil de spus dacă e bine sau nu să readuci jucători. Dar jucători ca Chiricheş, la nivelul fotbalistic la care se află, ori ca Cristi Tănase, trebuie să îi iei înapoi. Trebuie să îi iei şi cu siguranţă te vor ajuta.

Cu lotul pe care îl are Steaua acum, poate câştiga campionatul?
În mod normal ar trebui să câştigi. Ar trebui să câştige, fără niciun fel de discuţii. O spun din nou, au o echipă foarte puternică, îl au şi pe Meme Stoica, care face o treabă fantastică. Pentru mine, este cel mai bun manager din România. Această echipă, jucătorii pe care îi are Steaua acum sunt mai mult decât de ajuns pentru primul loc. De asemenea, mă aştept să facă două jocuri foarte bune cu Lazio, cu siguranţă vor avea două rezultate foarte bune cu Lazio în Europa League.

Tu te-ai întoarce la FCSB?
Eu, nicio şansă. În acest moment am contract in TSKA. Mai am încă 12 luni de contract. Apoi vom vedea, dar sigur îmi voi duce contractul la sfârşit.

Cum mai este relaţia cu Reghecampf?
Este foarte bună. Am vorbit mult în ultimele săptămâni. M-am bucurat mult pentru el, pentru primul trofeu câştigat, Supercupa în Emirate. A meritat-o din plin, e un antrenor bun şi lucrează din greu. Mă bucur pentru el.

De la Steaua mai ai de luat bani? Procesul s-a încheiat?
Cumva mai am să le dau vreun ban? Nu trebuie să le plătesc nimic. Totul este OK, pot să mă întorc oricând, dacă vor şi ei.

În schimb, Thomas Neubert să abţinut să comenteze accidentările din lotul FCSB-ului: ”Este foarte greu să vorbeşti despre aşa ceva. Îl cunosc pe Marian, este colegul meu şi îl apreciez foarte mult. Este un preparator fizic foarte bun... (Lupu?) Da, Lupu. Este la un nivel foarte bun. Nu pot să spun de ce apar accidentări. Chiar nu pot spune nimic, pentru că nu am informaţii din interior”, a mai spus Neubert.

În prima parte a campionatului, jucătorii FCSB-ului s-au confruntat cu o serie de probleme musculare şi primul arătat cu degetul a fost preparatorul fizic Marian Lupu.

Afla mai multe despre: cristi tanasethomas neubertfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare