Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interviu EXCLUSIV cu Pantilimon după primul său meci la Deportivo VIDEO

Interviu EXCLUSIV cu Pantilimon după primul său meci la Deportivo VIDEO

Stranieri

Comentarii

Pantilimon nu a avut parte de un debut fericit la Deportivo la Coruna. Echipa antrenată de Pepe Mel a pierdut cu 2-1 pe terenul lui Real Betis.

Costel Pantilimon a început titular în poarta lui Deportivo. La doar 14 minute, după o fază de toată frumuseţea a celor de la Betis, Joaquin marca primul gol în poarta românului, cu capul. În minutul 23, Cartabia restabilea egalitatea, iar în minutul 76 acelaşi Joaquin o readucea pe Betis în avantaj stabilind şi rezultatul final, 2-1.

”Mă bucur pentru debutul meu. Sunt supărat pentru rezultat, cred că puteam să scoatem mai mult. Dar cum am mai zis, capul sus până la urmă şi urmează un alt joc foarte important. Sperăm să scoatem maxim de puncte, pentru că în momentul de faţă avem mare nevoie de puncte”, a declarat Costel Pantilimon.

Florin Andone, omul care l-a convins pe ”Panti” să vină la Deportivo, joacă un rol important şi acum în perioada de acomodare a portarului român.

”M-a ajutat foarte mult. Cum am mai zis-o, e un băiat extraordinar, un băiat cu un caracter frumos şi într-adevăr, m-a ajutat foarte mult. Contează... pentru mine contează să am o persoană ca şi el, să mă adaptez cât mai repede. E un grup bun, sunt foarte încântat de acest grup şi, v-am zis, sperăm să facem treabă bună. Îmi pare rău de acest rezultat, poate un debut nefericit, dar sunt convins că va fi foarte bine pe viitor”, a mai spus portarul lui Deportivo.

Pantilimon e de părere că fotbalul din La Liga e mult mai tehnic spre deosebire de cel din Premier League.

”Diferenţe, na... sunt bucuros pentru această mutare, a fost făcută în ultimele ore în perioada de mercatto. Da, e într-adevar o diferenţă. E un alt fotbal, un fotbal poate mult mai tehnic, cu jucători mult mai tehnici. Se joacă mingea pe jos mult mai mult. Dar fiecare campionat are particularităţile şi frumuseţea lui. Sunt fericit că pot juca, sau am jucat în Anglia, acum în Spania şi sper să fie bine şi aici” a mai adăugat Costel Pantilimon.

Andone a vorbit la finalul partidei despre evoluţia lui Pantilimon la primul meci al acestuia în La Liga: ”I-am urat noroc, să fie liniştit, dar la experienţa lui nu trebuia să îi spun eu lucrurile astea. Nu a fost să fie. Am jucat un meci foarte greu, e foarte greu să joci aici, are o echipă bună Betis, nu am putut să obţinem un punct. Mergem înainte, capul sus”.

Afla mai multe despre: patilimondeportivoflorin andonela liga 

viewscnt
Articole similare