Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a dezvăluit unde va antrena Mircea Lucescu: „Cunoaşte foarte bine clubul, e bine ce face!”

Ioan Andone a dezvăluit unde va antrena Mircea Lucescu: „Cunoaşte foarte bine clubul, e bine ce face!”

Stranieri

Comentarii

Ioan Andone este de părere că Mircea Lucescu va alege să o antreneze pe Besiktas, club de mare tradiţie din Turcia.

Ioan Andone a vorbit despre următoarea destinaţie a lui Mircea Lucescu

Ioan Andone şi-a exprimat părerea despre bunul său prieten şi a precizat că dacă va reveni în fotbal, atunci Mircea Lucescu cu siguranţă o va alege pe Besiktak, dată fiind afinitatea sa pentru campionatul din Turcia, competiţie pe care o cunoaşte foarte bine. 

Mai mult decât atât, „Fălcosul” are mare încredere că „Il Luce” poate redresa cu uşurinţă situaţia de la Besiktak, club care se află doar pe locul 6 în Superliga Turciei.

„Cunoaşte foarte bine clubul, fotbalul din Turcia. Eu cred că e foarte bine ce face. Ştie să aleagă. Mi-a zis că vrea să mai antreneze. Eu cred că e bine în Turcia. Se duce într-un campionat pe care îl cunoaşte, dar Beşiktaş nu e într-o perioadă prea bună. La experienţa lui sigur reglementează el tot”, a declarat Ioan Andone, potrivit as.ro.

Mircea Lucescu, pe banca unui GIGANT din Europa! Managerul general a venit la Bucureşti pentru negocierile finale

Mircea Lucescu este la un pas de a semna cu Besiktas Istanbul, club de mare tradiţie din Turcia.

Ajuns la 78 de ani, celebrul antrenor român a decis să pună capăt aventurii de la Dinamo Kiev, dar a lăsat portiţa deschisă în cazul unei oferte care l-ar face să revină în fotbal. Iată că ea a apărut! Turcii de la Besiktas Istanbul sunt foarte insistenţi în a-l aduce pe „Il Luce” pe banca clubului pentru a redeveni o forţă în Turcia şi în Europa, anunţă Fanatik.

Besiktas este pe locul 6 în Turcia, la o distanţă considerabilă de 15 puncte faţă de liderul Fenerbahce. Mai mult decât atât, clubul a făcut schimbări importante în privinţa staffului tehnic, dar fără succes. La meciurile recente ale lui Besiktas, pe banca tehnică s-a aflat antrenorul cu portarii, astfel că Mircea Lucescu este dorit de urgenţă la echipă.

Conform aceleiaşi surse, managerul general a venit deja la Bucureşti pentru a discuta personal cu Mircea Lucescu şi pentru a-i propune un proiect de nerefuzat.

Afla mai multe despre: ioan andonemircea lucescubesiktasturcia 

viewscnt
Articole similare