Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, despre începuturile sale: ”Am pus zeci de mii de metri pătraţi de mochetă. Eu oameni săraci încă n-am văzut!”

Ion Ţiriac, despre începuturile sale: ”Am pus zeci de mii de metri pătraţi de mochetă. Eu oameni săraci încă n-am văzut!”

Diverse

Comentarii

Ion Ţiriac a avut o carieră impresionantă în tenisul profesionist, dar a dat lovitura mai ales în domeniul afacerilor, acolo unde este mai mereu în prim-plan.

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri români, cu o avere estimată la peste un miliard de euro, conform celebrului top tocmit de Forbes.

Dar acestuia nu îi este frică să vorbească despre începuturile sale în domeniul afacerilor. A luat-o de jos şi nu îi este teamă să recunoască acest fapt.

Ion Ţiriac, dezvăluiri despre cum a început să îşi contruiască fascinanta avere

Ion Ţiriac a dezvăluit că a avut un job modest şi chiar dacă nu mătura, a pus o cantitate mare de mochetă la fiecare ediţie de Cupa Davis, în perioada tinereţii sale.

”Bogăţia, sărăcia… Nişte noţiuni pe care în ziua de astăzi nu prea le avem. Eu oameni săraci încă n-am văzut! Iar cei care nu pot să pună mâna pe-o mătură, aia e treaba lor!

Eu n-am plecat de la mătură, dar am pus zeci de mii de metri pătraţi de mochetă. De fiecare dată când organizam Cupa Davis şi-aveam şi respectabila vârstă de 40 de ani. Şi puneam singur mocheta. Cum o făceam eu nu făcea nimeni. Iar dacă nu făceam eu, nu ieşea ca lumea.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant şi nu m-am uitat la preţul restaurantului, cât costă când plec cu nota. Nu sunt bogat, am dat totul Fundaţiei. Şi cu plăcere. Şi ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alţii”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit Gsp.

Ajuns la 84 de ani, Ion Ţiriac ar putea colabora cu Mircea Lucescu pentru a investi în fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: ion tiriactenissaracie bogatie 

viewscnt
Articole similare