Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment genial cu Mihai Mironică. Celebrul comentator a explicat gestul devenit viral chiar şi-n America de Sud: "A fost neşansa mea" | EXCLUSIV

Moment genial cu Mihai Mironică. Celebrul comentator a explicat gestul devenit viral chiar şi-n America de Sud: "A fost neşansa mea" | EXCLUSIVgalerie foto

Sporturi

Comentarii

Invitat în cadrul unui nou episod din "SportCast cu Sile", celebrul comentator Mihai Mironică a vorbit despre momentul inedit petrecut în timpul unei emisiuni în direct, în primăvara lui 2020, cu fostul ministru al Sportului, Ionuţ Stroe.

În mai 2020, Ionuţ Stroe a intrat în direct în emisiunea lui Mihai Mironică. În urma unui mic accident, fostul ministru al Sportului a pierdut controlul dispozitivului de pe care intrase în live, iar telespectatorii l-au putut vedea pe Ionuţ Stroe în chiloţi.

Ulterior, reacţia moderatorului Mihai Mironică a devenit virală, atât în România, cât şi în America de Sud.

"Eram într-un interviu cu ministrul Tinereului şi Sportului, eram în pandemie, intrase în live la noi de la el de acasă, iar atunci a avut loc un mic accident. Tableta de pe care intrase în live i-a alunecat şi s-a văzut că ministrul era în chiloţi.

Eu fac acest gest pentru un cameraman, erau cameramanii în stânga mea, ei au avut o exclamaţie puternică, iar eu le-am răspuns. Eu văzusem că pe ecran era ministrul, nu-mi făceam probleme că fac vreun gest către colegii mei, pentru că oamenii îl vedeau la televizor pe ministru.

Mare brânză că a apărut poza asta... Am avut şansa, neşansa ca regizor să fie o doamnă. Doamna s-a panicat când a văzut un bărbat în chiloţi, a zis că nu putem vedea aşa ceva la televizor şi a dat cadrul cu mine. Dacă era un bărbat care nu se panica, pentru că noi ne vedem zilnic în chiloţi şi nu ne panicăm, cred că ar fi avut inspiraţia de a rămâne în cadru cu ministrul. Acolo era cheia, să vezi cum se redresează ministrul.

Am descoperit că am ajuns cu acest moment până în America de Sud. El Chiringuito se dă în toată America Latină, chiar dacă e un program spaniol. El Chiringuito a fost surprins de figura prezentatorului" , a declarat Mihai Mironică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai mironica 

viewscnt
Articole similare