Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, în Champions League! A fost delegat la semifinala dintre Manchester City şi Real Madrid. Cine sunt ceilalţi arbitri ai brigăzii

Istvan Kovacs, în Champions League! A fost delegat la semifinala dintre Manchester City şi Real Madrid. Cine sunt ceilalţi arbitri ai brigăzii
Comentarii

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la semifinala retur a Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid, care se va disputa, miercuri, de la ora 22.00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Istvan Kovacs, arbitru de rezervă la semifinala retur a Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat de către UEFA ca al patrulea oficial la partida retur din cadrul semifinalelor Champions League, dintre Manchester City şi Real Madrid.

Brigada de arbitri îl va avea la centru pe polonezul Szymon Marciniak, care va fi ajutat la cele două linii de către conaţionalii săi, arbitrii-asistenţi Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz.

În camera VAR se vor afla doi arbitri tot din Polonia, Tomasz Kwiatkowski şi Bartosz Frankowski. Observator pentru brigada de arbitri va fi Lutz-Michael Fröhlich (Germania), iar delegat de joc din partea forului continental a fost desemnat Jean Paul Mievis (Belgia).

Partida dintre Manchester City şi Real Madrid va avea loc miercuri, 17 mai, de la ora 22:00, pe City of Manchester Stadium. În tur, pe Santiago Bernabeu, cele două formaţii au terminat la egalitate, 1-1.

 

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare