Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jovan Markovic s-a făcut de râs cu simularea etapei! Cosmescu l-a pus la punct pe atacant: ”I-aş da două galbene. Uite-l cum se tăvăleşte” | EXCLUSIV

Jovan Markovic s-a făcut de râs cu simularea etapei! Cosmescu l-a pus la punct pe atacant: ”I-aş da două galbene. Uite-l cum se tăvăleşte” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a mai făcut un pas greşit, 2-2 pe terenul lui FC Botoşani, iar oltenii tremură pentru participarea în play-off, după ce titlul a devenit doar un vis pentru fanii din Bănie.

Fostul atacant al naţionalei, pus la zid de Cosmescu, după o simulare de cascadorii râsului

După o primă repriză dezastruoasă, la finalul căreia oltenii s-au văzut conduşi cu 0-2, Ivaylo Petev l-a aruncat în luptă pe Jovan Markovic în locul lui Andrei Ivan. Atacantul născut la Belgrad a avut câteva acţiuni periculoase în partea secundă, însă nu a reuşit să marcheze sau să paseze decisiv.

În minutul 86, la scorul de 2-1 pentru FC Botoşani, Markovic s-a aruncat teatral în careu, susţinând că a fost faultat de Zoran Mitrov. Pe reluări s-a văzut cât se poate de clar că atacantul Craiovei a exagerat contractul.

Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru, prezenţi în studioul Orange Sport, au fost categorici şi au spus într-un cor că Markovic merita să fie avertizat cu cartonaş galben pentru simulare.

Panduru: Aici nu este nimic. Cum sare cu picioarele în faţă (n.r. râde). Trebuie să îi dai galben neapărat aici, pentru că va face mereu aşa dacă nu îi dai.

Cosmescu: I-aş da două galbene, sau un galben mare cât cearşaful. Nu se poate aşa ceva. Uite-l cum se tăvăleşte, ditamai omul, are 100 de kilograme. De ce să faci asta? Ai faza sub control.

În acest sezon, Jovan Markovic a marcat şase goluri şi a pasat decisiv de trei ori în 27 de meciuri în toate competiţiile. Atacantul Universităţii are trei prezenţe în tricoul naţionalei de seniori a României şi este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

  • VIDEO cu simularea lui Markovic

Afla mai multe despre: fc botoşaniuniversitatea craiovajovan markovicbogdan cosmescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare