Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător important de la Farul, motivat după ce Gigi Becali s-a interesat de el: "Va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer"

Jucător important de la Farul, motivat după ce Gigi Becali s-a interesat de el: "Va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer"

Farul

Comentarii

Mihai Popescu, fundaş de bază al celor de la Farul Constanţa, a atras interesul celor de la FCSB în această perioadă.

Fostul fundaş al celor de la Dinamo, adus de Gică Hagi din Scoţia, de la Hearts, în 2022. Devenit om de bază la formaţia de la malul mării, Popescu a avut parte de evoluţii foarte bune în tricoul Farului, în acest sezon, cât şi în stagiunea precedentă.

Gigi Becali s-a interesat de transferul fundaşului central în vârstă de 30 de ani, în această vară, într-o tentativă de a-şi întări lotul pentru preliminariile cupelor europene.

Mihai Popescu: "Mă bucur că se vorbeşte despre mine"

"Mă bucur că se vorbeşte despre mine, înseamnă că am avut evoluţii bune. Mă motivează acest lucru şi va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer.

Dar în acest moment, mă gândesc doar la ce am de făcut în aceste 5 meciuri, am contract în continuare cu Farul şi vom vedea în vară dacă vor fi discuţii", a spus Mihai Popescu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Rapid.

900.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului care a bifat trei echipe în campionatul Scoţiei, St. Mirren, Hearts şi Hamilton Academical, conform transfermarkt.com

După succesul clar obţinut în faţa celor de la CFR Cluj, pe teren propriu, pentru Farul urmează un alt meci la Ovidiu, în faţa unui alt adversar dificil, Rapid Bucureşti.

Deşi se află pe locul 5 în play-off, Rapid încă speră la locurile care duc în cupele europene. În turul din play-off, "marinarii" s-au impus la Bucureşti cu scorul de 2-1, după o "dublă" a lui Louis Munteanu.

Afla mai multe despre: farulfarul constantamihai popescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare