Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la FC Botoşani, motivaţi pentru duelul cu formaţia care a încurcat-o pe FCSB: ”Ne aşteaptă un meci teribil” / ”Va decide echipele din play-off”

Jucătorii de la FC Botoşani, motivaţi pentru duelul cu formaţia care a încurcat-o pe FCSB: ”Ne aşteaptă un meci teribil” / ”Va decide echipele din play-off”

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa o va primi, pe teren propriu, pe FC Botoşani, într-un meci ce va avea loc joi, 3 martie, de la ora 18:00.

Jucătorii de la FC Botoşani, motivaţi pentru duelul cu formaţia care a încurcat-o pe FCSB

Moldovenii se prezintă după două rezultate de egalitate, 1-1 cu Chindia Târgovişte şi 0-0 cu CS Mioveni, în timp ce Farul vine după victoria concludentă cu FCSB, de pe Arena Naţională, scor 2-0.

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei au participat doi jucători de la Botoşani: Mihai Roman şi Denis Haruţ.

Cel dintâi a precizat că se aşteaptă la un meci dificil întrucât Farul tocmai a câştigat duminică cu FCSB, singura echipă care poate ”fura” titlul celor de la CFR Cluj în Liga 1.

”Va fi un meci destul de greu, ne aşteaptă un meci teribil pentru play-off. Ei vin cu un moral bun, au reuşit să câştige la Bucuresti de o maniera categorică şi vor da totul în meciul cu noi ca să se asigure de locul de play-off  Dar nu ne temem, ne pregătim normal, mergem să facem un rezultat pozitiv şi, de ce nu, chiar să câştigăm. 

Nu o să jucăm niciodată la egal, dar noi ne gândim să ne facem jocul nostru chiar dacă în ultimul meci nu prea ne-a ieşit, adică să marcăm goluri”, a declarat Mihai Roman.

De asemenea, Denis Haruţ este de părere că partida cu Farul va fi una decisivă în ceea ce priveşte calculele pentru play-off, mai ales că duelul are loc în penultima etapă din sezonul regular.

”O să fie un meci care va decide în mare parte echipele din play-off. Cred că o să fim foarte montaţi, foarte încrezători şi o să mergem cu o dorinţă foarte mare pentru că ne dorim foarte mult. Farul a câştigat cu FCSB. Asta pune presiune pe noi să scoatem un rezultat bun la ei. Cred că putem să facem faţă şi unui asemenea meci. Trebuie să fim doar încrezători”, a adăugat şi Denis Haruţ.

FC Botoşani se clasează pe locul 5, cu 46 de puncte, în timp ce Farul se află pe poziţia a şasea, cu 45 de puncte.

Afla mai multe despre: botosanifarulmihai romandenis harut 

viewscnt
Articole similare