Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul Şumudică despre antrenorul Şumudică. GENIAL: Ce spunea fostul atacant în cantonamente, când era "alergat de antrenori"

Jucătorul Şumudică despre antrenorul Şumudică. GENIAL: Ce spunea fostul atacant în cantonamente, când era "alergat de antrenori"

Fotbal intern

Comentarii

Fost jucător la Rapid în perioada 1998-2001, unde a fost coleg şi cu Marius Şumudică, Sergiu Radu spune că actualul tehnician al lui Kayserispor nu părea deloc atras de meseria de antrenor.

Fostul atacant rememorează cu umor o discuţie purtată în acea perioadă cu Şumi, care era nemulţumit de modul în care el şi colegii săi erau "alergaţi" în cantonamente.

"Şumi e o figură. Atunci, îţi spun drept, în momentul în care am jucat cu Şumi, la Rapid, nu mi se părea, şi din spusele lui, că ar vrea să îmbrăţişeze această carieră. Chiar spunea, mai în gluma, mai în serios: "Băi, când o să fiu antrenor, n-o să alerg pe nimeni cum ne aleargă pe noi antrenorii ăştia, o să fie numai miuţă la mine la antrenament".

Mi-aduc şi acum aminte, bineînţeles, jucătorilor nu le place alergarea. Chiar am rămas surprins că a îmbrăţişat această carieră de antrenor şi chiar a făcut-o cu succes. E un antrenor care are o legătură foarte bună cu vestiarul şi chiar reuşeşte să scoată ce e mai bun din jucătorii pe care îi are", a declarat Sergiu Radu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sumudicarapidjcuatorantrenor 

viewscnt
Articole similare