Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, după ultimul meci european la Liverpool: ”Emoţii amestecate!”

Jurgen Klopp, după ultimul meci european la Liverpool: ”Emoţii amestecate!”

UEFA Europa League

Comentarii

Liverpool a fost eliminată, ieri, de Atalanta din sferturile de finală ale UEFA Europa League.

Klopp, după ce Liverpool a fost eliminată din Europa League

FC Liverpool s-a impus la Bergamo, cu Atalanta, scor 1-0, prin golul din penalti al lui Salah (min. 7), dar nu a putut întoarce scorul din tur şi italienii merg în semifinale cu 3-1 scor la general.

Pentru Jurgen Klopp a fost ultimul meci european la Liverpool. ”Sunt emoţii amestecate”, a recunoscut neamţul.

”Mi-a plăcut mult jocul din această seară, cu dorinţa şi puterea de care dau dovadă băieţii. A fost incredibil din partea lor. A fost foarte complicat şi am fost prea grăbiţi în anumite momente. Dacă Trent (n.r. Alexander-Arnold) ar fi fost un pic mai în formă, am fi putut merge un pic mai mult peste ei, dar este o nebunie! La final a rămas fără benzină.

Am câştigat meciul şi asta a fost reacţia pe care am vrut să o arătăm. A fost dificil şi ştiam că aşa va fi, dar ei merită să treacă 100%.

Sunt emoţii amestecate. Suntem eliminaţi, dar sunt mulţumit de joc. Ne-am fi dorit să mergem la Dublin, dar asta nu s-a întâmplat”, a spus Jurgen Klopp, citat de mirror. 

Tehnicianul german a fost fair-play şi l-a felicitat pe Gasperini pentru calificare, punctând totodată că sezonul nu e încheiat. Deşi e abia pe 3 în campionat, Liverpool încă visează la titlu, în cele 6 etape rămase până la finalul stagiunii putând să se întâmple multe lucruri.

"Atalanta a meritat 100% să meargă mai departe, noi avem de făcut un singur lucru acum: să ne concentrăm pe Premier League, pentru că încă avem o şansă să câştigăm titlul", a mai spus Klopp.

Afla mai multe despre: liverpoolkloppeuropa league 

viewscnt
Articole similare