Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kun Aguero, prima apariţie după ce s-a retras din fotbal şi s-a operat la inimă: "Am un cip. Sunt ca Iron Man"

Kun Aguero, prima apariţie după ce s-a retras din fotbal şi s-a operat la inimă: "Am un cip. Sunt ca Iron Man"
Comentarii

La finalul anului trecut, Sergio Aguero şi-a încheiat cariera de fotbalist la vârsta de doar 33 de ani din cauza problemelor medicale.

Atacantul a ajuns în vara anului 2021 la FC Barcelona. În 30 octomrbrie, în timpul primei reprize din meciul cu Alaves, argentinianul a acuzat probleme respiratorii şi a fost scos de pe teren.

Medicii au descoperit că acesta suferea de aritmie cardiacă, care se manifestă prin bătăi neregulate ale inimii.

Deşi se credea că va sta departe de fotbal doar o perioadă de timp, vârful sud-american a fost nevoit să se retragă definitiv din fotbal.

Cum se simte Aguero după perioada complicată prin care a trecut

Aguero s-a operat pe cord şi a povestit fanilor cum a fost pentru el perioada respectivă şi cum se simte după ce a fost obligat să renunţe la fotbal.

"Am un cip aici (n.r. arătând spre pieptul lui). Noaptea dau lumini colorate, sunt ca Iron Man. Am un cip, nebun. Şi dacă inima mi se grăbeşte, îl anunţă pe doctor", a glumit Aguero cu fanii, pe canalul său de Twich.

Fostul campion al Copei America a mărturisit şi cum a decurs intervenţia respectivă la inimă.

"Am ajuns joi la spital, m-au întins pe targă, medicul mi-a pregătit un ac şi m-a intepat în piept. După aceea văd că scoate o lamă ca un brici şi zice «Te doare?». Apasă şi spune că asta nu taie bine şi a schimbat lama, ca atunci când mănânci friptură şi vrei cuţitul zimţat, cel care taie bine carnea. Nu m-a durut deloc. Apoi a început sa introducă cipul. Dacă simt ceva în neregulă, înregistrez simptomele şi doctorul îmi spune ce trebuie să fac.

Când s-a întâmplat, am crezut că nu e nimic şi că va fi bine. Dar când am ajuns la spital şi m-au lăsat într-o cameră mică, singur cu o grămadă de monitoare în jurul meu, mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. Atunci când te afli într-o cameră singur cu o grămadă de monitoare, îţi dai seama că lucrurile nu merg chiar bine, iar după două zile devenisem nervos", s-a destăinuit argentinianul, în Marca.

Kun Aguero a vorbit deschis şi despre cum a primit veste că trebuie să se retragă din fotbal.

"Ştiam cu 10 zile sau o săptămână mai devreme că nu am de ales. Mi-a fost teribil de greu să mă obişnuiesc cu ideea", a completat fostul fotbalist, pentru sursa citată.

Kun Aguero a jucat doar şase meciuri pentru Barcelona, dar rămâne în memoria fanilor cu golul marcat împotriva celor de la Real Madrid, în "El Clasico", singurul în tricoul blau-grana.

Sud-americanul este cunoscut mai ales pentru deceniul petrecut la Manchester City (2011-2021), alături de care a câştigat patru titluri în Premier League (2012, 2014, 2018, 2019, 2021) şi a ajuns în finala UEFA Champions League (2021).

Alături de naţionala Argentinei a cucerit Copa America (2021), a fost vicecampion mondial la Cupa Mondială din Brazilia (2014), dar şi medaliat cu aur la Olimpiada de la Beijing (2008).

Afla mai multe despre: aguerobarcelonainimaargentina 

viewscnt
Articole similare