Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, aproape de o revenire în Superliga: "Am o ofertă concretă"

Laszlo Balint, aproape de o revenire în Superliga: "Am o ofertă concretă"

Superliga

Comentarii

Laszlo Balint, fostul antrenor al celor de la UTA Arad, este aproape să revină în Superliga, după ce două cluburi s-au interesat de serviciile sale, în ultima perioadă.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani care a antrenat pe parcursul carierei sale în antrenorat echipe precum UTA Arad, Universitatea Craiova, Csikszereda şi Metaloglobus are multiple propuneri de la echipe din Liga 1, cât şi din străinătate.

Antrenorul celor de la UTA Arad, în perioada noiembrie 2022 - aprilie 2023 a atras interesul unor cluburi din Superliga, pe care tehnicianul nu le-a numit.

Laszlo Balint: "Au fost foarte multe discuţii"

"Din fericire, au fost foarte multe discuţii. Unele dintre ele au ajuns la nivelul unor oferte concrete. Am considerat, la momentul respectiv, că nu sunt ofertele care trebuie pentru mine. Este o situaţie puţin delicată când ţi se propune să preiei o echipă în timpul campionatului. Există destul de multe riscuri pe care trebuie să ţi le asumi ca antrenor.

Ofertele au fost din SuperLiga. Am spus mai demult că e o perioadă în care simt şi îmi doresc să evoluez la nivelul SuperLigii. Eu zic că am parcurs paşii corecţi în această meserie. Chiar simt că pot şi că am multe de spus la nivelul SuperLigii. De aceea am spus în ultimul timp că îmi doresc să antrenez la nivelul Superligii sau în străinătate.

Din SuperLigă au fost două echipe care au venit cu intenţii concrete. Din varii motive, nu s-a ajuns la o colaborare efectivă. Dar am avut şi o ofertă concretă din străinătate, plus multe alte discuţii. Două dintre ele stau în picioare chiar şi în aceste momente", a spus Laszlo Balint, conform SportTotal.

 
 

Afla mai multe despre: superligalaszlo balintuta araduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare