Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţii pentru Radu Drăguşin la Tottenham: ”Ar putea lua ca exemplu cazul lui Cristian Chivu”

Lecţii pentru Radu Drăguşin la Tottenham: ”Ar putea lua ca exemplu cazul lui Cristian Chivu”

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) s-a transferat la Tottenham Hotspur, dar nu a primit foarte multe şanse de joc din partea antrenorului Ange Postecoglu (58 de ani).

Radu Drăguşin este în continuare folosit ca rezervă la Tottenham, deşi a necesitat o investiţie de până la 30 de milioane de euro din partea conducerii clubului londonez.

Dar cuplul de fundaşi centrali al echipei lui Ange Postecoglu, format din Cristian Romero şi Micky van de Ven, este bine sudat, cel puţin momentul de faţă.

Încredere pentru Radu Drăguşin: ”Fotbaliştii cu un salt mare în carieră nu încep mereu să joace imediat”

Astfel că tânărul apărător român va trebui să continue să spere că unul dintre cei doi va deveni indisponibil, ori din cauza vreunei accidentări sau suspendări.

Situaţia lui Radu Drăguşin a fost analizată şi de jurnalistul de la The Athletic, Jack Pitt-Brooke, în cadrul podcast-ului ”A View From the Lane”, acesta menţionând faptul că românul nu va mai avea şanse aşa de multe în actualul sezon de a intra în echipa lui Tottenham.

Dar l-a dat exemplu pe Cristi Chivu, fostul mare internaţional român, căpitan al reprezentativei ”tricolore” şi câştigător de UEFA Champions League.

”A fost un jucător fantastic în Serie A. Înţeleg că este destul de relaxat relativ la statutul său de la Tottenham. Este conştient că Spurs nu mai au multe meciuri de disputat în acest sezon şi că, practic, nu există ocazii numeroase pentru jucătorii de rezervă.

Drăguşin vine într-un campionat nou, iar cuplul de fundaşi centrali este foarte bine închegat. Romero şi Van de Ven joacă bine, sunt sănătoşi şi au evitat suspendările, astfel că doar în momentul în care va apărea o problemă cu unul dintre ei Postecoglou va face apel la Drăguşin.

Fotbaliştii cu un salt mare în carieră nu încep mereu să joace imediat. Drăguşin ar putea lua ca exemplu cazul lui Cristian Chivu. Când s-a transferat la Ajax, în 1999, nu a jucat în primele luni şi a trebuit să fie răbdător. Asta nu l-a împiedicat să aibă o carieră formidabilă, în care a cucerit inclusiv Champions League”, a declarat Pitt-Brooke, conform tbrfootball.com.

Cotat la 20 de milioane de euro, Radu Drăguşin a jucat doar trei meciuri în tricoul celor de la Tottenham Hotspur. Pentru naţională a bifat 13 meci.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare