Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu este Drăguşin, nici Man! Bogdan Cosmescu a numit jucătorul român cu cele mai mari calităţi: ”Ar putea juca la un nivel mai înalt”

Nu este Drăguşin, nici Man! Bogdan Cosmescu a numit jucătorul român cu cele mai mari calităţi: ”Ar putea juca la un nivel mai înalt”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, 2-1, iar roş-albaştrii au mai făcut un pas mare către primul titlu după opt ani de secetă. După o primă repriză slabă, trupa lui Charalambous a întors rezultatul în doar 10 minute de la startul reprizei secunde, graţie dublei semnate de Florinel Coman.

Exigentul Bogdan Cosmescu ştie cine este cel mai talentat jucător român: ”Păcat că nu este mai disciplinat”

Graţie golurilor marcate pe Stadionul Anghel Iordănescu, Florinel Coman a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Superligă, cu 14 reuşite, la egalitate cu Darius Olaru.

Bogdan Cosmescu, invitat în studioul Orange Sport, este de părere că ”Mbappe” este cel mai fotbalist român, însă i-a atras atenţia asupra fazei defensive, la care jucătorul FCSB-ului a ezitat să participe în meciul cu Voluntari.

În opinia comentatorului, Florinel Coman ar putea prinde un transfer în străinătate dacă ar fi mai altruist.

”Este păcat de el că nu este mai disciplinat. Mi se pare că este jucătorul român cu cele mai mari calităţi, nu numai din camponatul intern, în general. Dar este foarte individualist, dă la poartă din nişte poziţii din care ar trebui să centreze.

Aşa cum a observat Pandi foarte bine, nu prea se retrage în apărare, nu face nimic. Păcat, pentru că dacă ar juca alt fotbal, ar putea juca la un nivel mai înalt”, a spus Bogdan Cosmescu.

Coman recunoaşte că FCSB a fost de nerecunoscut în prima repriză: ”Am fost lipsiţi de curaj”

”Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial. Lipsiţi de curaj şi determinare în prima repriză. (n.r.-Elias Charalambous) A schimbat tactica în a doua repriză şi i-a ieşit.

O seară perfectă să spunem, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Este bine că pe parcursul meciului am reuşit să îi deschidem.

Visul nostru este de a deveni campioni, astfel că trebuie să călcăm pe cadavre”, a spus Florinel Coman după meciul cu FC Voluntari.

  • 14 goluri şi opt pase decisive a reuşit Coman în acest sezon. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescufcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare