Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, veste rea pentru Manchester City. Anunţul catalanului cu privire la unul dintre cei mai importanţi jucători: ”Nu va fi”

Pep Guardiola, veste rea pentru Manchester City. Anunţul catalanului cu privire la unul dintre cei mai importanţi jucători: ”Nu va fi”

Manchester City

Comentarii

Manchester City a primit o veste rea. Va fi fără Jack Grealish (28 de ani) la derby-ul cu Manchester United şi la următoarele câteva dueluri.

Manchester City, fără Jack Grealish în perioada următoare

Jack Grealish este indisponibil pentru meciul pe care Manchester City îl va disputa în acest weekend, în Premier League, cu Manchester United, a anunţat vineri tehnicianul Pep Guardiola, potrivit Reuters.

Grealish nu a jucat în ultimele trei meciuri de campionat ale lui City, după ce a suferit o accidentare la inghinali în victoria din Liga Campionilor cu FC Copenhaga, iar mijlocaşul a ieşit accidentat în prima repriză la partida de marţi, din Cupa Angliei, împotriva lui Luton Town.

"Nu, el nu va fi apt pentru weekend. Nu ştiu când va reveni", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă.

Guardiola nu se aşteaptă însă ca Grealish să revină înainte de pauza internaţională de la sfârşitul acestei luni, când Anglia va juca două meciuri amicale, cu Brazilia şi Belgia.

"Nu, nu cred că este cazul. Trebuie să se recupereze bine pentru a-l folosi cât mai mult posibil", a afirmat el.

Pentru City urmează o serie de meciuri dificile: după United, duminică, echipa se va confrunta cu rivalii la titlu, Liverpool şi Arsenal, în campionat, şi miercuri, în Liga Campionilor, cu Copenhaga.

Afla mai multe despre: manchester citypremier leaguepep guardiolajack grealish 

viewscnt
Articole similare