Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonardo Bonucci, pe cale să-şi dea în judecată fosta echipă

Leonardo Bonucci, pe cale să-şi dea în judecată fosta echipă

Juventus

Comentarii

Experimentatul fundaş italian, Leonardo Bonucci, este pe cale să dea în judecată clubul Juventus, după plecarea la Union Berlin în această vară.

Conform informaţiilor obţinute de jurnalistul italian, Gianluca Di Marzio, Leonardo Bonucci (36 de ani), este nemulţumit de condiţiile de pregătire oferite de fostul său club, Juventus. Experimentatul fundaş central italian s-a plâns de antrenamentele inadecvate şi de condiţiile de pregătire, factori care l-au "afectat pe plan profesional" şi "i-au afectat imaginea".

Câştigătorul Campionatului European din 2021, alături de naţionala Italiei a ajuns în această vară la Union Berlin, club care va juca în acest sezon, în premieră, în grupele UEFA Champions League.

Din punctul de vedere al veteranului italian, acest gest nu vine dintr-o problemă personală dintre cele două părţi, ci pentru a împinge şi alţi fotbalişti care se confruntă cu o situaţie similară, să recurgă la acelaşi gest.

Bonucci a fost nevoit să se antreneze la ore diferite faţă de restul lotului, fără să aibă legătura cu coordonatorul antrenamentelor clubului torinez, susţine Leonardo Bonucci.

Acesta nu a avut acces pe cont propriu nici la sala de forţe, piscina sau sala de mese a clubului torinez.

Juventus nu l-a ales nici în lotul pentru sezonul actual, iar Bonucci crede că aceste întamplări au făcut parte dintr-o strategie premeditată.

Iniţiativa onorabilă a veteranului italian

Italianul care a petrecut 12 sezoane la Juventus, între 2010 şi 2017, iar mai apoi între 2018 şi 2023, a dezvăluit ce se va întampla cu banii obţinuţi de la club în cazul în care va câştiga procesul.

A specificat că banii obţinuţi în urma câştigării procesului se vor duce către o asociaţie care sprijină familiile şi copiii care au nevoie de operaţii la nivel neurologic, din Torino.

 

 

Afla mai multe despre: bonuccijuventusunion berlin 

viewscnt
Articole similare