Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista cu salariile de la United a ajuns pe net. Ibrahimovic câştigă mai mult decât Rashford şi Martial la un loc

Lista cu salariile de la United a ajuns pe net. Ibrahimovic câştigă mai mult decât Rashford şi Martial la un locgalerie foto

Campionate

Comentarii

Un site din Franţa a publicat lista cu salariile pe care le câştigă jucătorii de la Manchester United. Deşi n-a mai jucat din primăvară, Ibrahimovic câştigă aproape de două ori mai mult decât Rashford şi Martial la un loc.

Fondul de salarii al lui Manchester United este printre cele mai mari din fotbalul mondial. Clubul de pe Old Trafford îşi permite să plătească remuneraţii de multe milioane de euro, în condiţiile în care şi încasările sunt impresionante. Site-ul sportune.fr a publicat lista cu salariile jucătorilor lui United şi sumele sunt uriaşe. Cel mai bine plătit jucător este Paul Pogba, căruia agentul i-a negociat un salariu anual de 16,9 milioane de euro.

Tot Mino Raiola îl reprezintă şi pe Zlatan Ibrahimovic şi asta se vede în cheltuielile lui Manchester United. Starul suedez s-a accidentat în primăvară şi a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut. Ibrahimovic se află şi acum în recuperare, dar a primit totuşi un nou contract de la conducerea lui United. Noua înţelegere expiră la finalul sezonului şi atacantul de 36 de ani se bucură de un salariu de 7,3 milioane de euro.



 

Afla mai multe despre: manchester unitedzlatan ibrahimovicsalarii 

viewscnt
Articole similare