Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS U Craiova a încheiat la egalitate un meci pe care l-a controlat în mare parte

VIDEO | CS U Craiova a încheiat la egalitate un meci pe care l-a controlat în mare parte

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit să revină de două ori şi să încheie la egalitate partida cu CSU Craiova, chiar dacă a evoluat minute bune în inferioritate numerică.

Astra - CSU Craiova 2-2 (Ioniţă 8, Dandea 79 / Gustavo 5, 48)

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care a înscris al doilea gol în inferioritate numerică, după eliminarea portarului Plamen Iliev.

Au marcat Ioniţă '8 şi Dandea '79 pentru gazde, respectiv Gustavo '5 (penalti), '48 pentru oaspeţi.

În minutul 73, de la Astra Giurgiu a fost eliminat portarul Plamen Iliev, după ce l-a lovit nervos pe Spahija, care încerca să îl împiedice să degajeze.

0-1: Gustavo a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Polczak asupra sa.

1-1: Ioniţă a egalat cu un şut din afara careului

1-2: Gustavo a înscris din cinci metri, după o centrare a lui Mitriţă

2-2: Dandea a marcat cu capul, după un corner

FINAL

Min. 79: GOOL Astra! Dandea a reluat puternic o minge, după o lovitură de colţ. Mingea expediată de acesta s-a izbit de bara transversală şi apoi de portarul craiovenilor şi a intrat în poartă.

Min. 73: Fază incredibilă la poarta Astrei! Iliev şi-a lovit intenţionat un adversar cu piciorul şi a fost eliminat.

Min. 56: Ocazie pentru Astra!

Min 48: GOOOL Craiova! Mitriţă trimite în faţa porţii, iar Gustavo ”scutură” plasa porţii apărate de Iliev.

PAUZĂ

Min. 35: Ocazie pentru Craiova! Tridentul craiovean a creat panică la poarta astralilor, dar Iliev a intervinit salvator.

Min. 17: Ocazie mare pentru Craiova! Mitriţă primeşte o pasă excelentă în interiorul careului, dar trimite pe centrul porţii şi Iliev respinge în corner.

Min. 8: GOOOL Astra! Ioniţă readuce egalarea cu un şut de la marginea careului de 16 metri.

Min. 5: GOOOL CS U Craiova! Gustavo transformă cu siguranţă o lovitură de la 11 metri.

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

  • Astra: Iliev - Claudiu Belu, Polczak, Erico da Silva, Radunovici - Mrzljak, Dandea - Vinicius, Ioniţă II (cp), Balaure - Le Tallec Rezerve: Lazar - Bejan, Seto, Gheorghe, Butean, Nyuiadzi, Moise
  • CS U Craiova: Calancea - Spahija, Popov, Ferreira - Martic, Mateiu, Screciu, Bancu -  Gustavo, Băluţă, Mitriţă Rezerve: Mitrovic - Dimitrov, Mihaila, Datkovic, Roman II, Briceag, Burlacu

Astra a câştigat o singură partidă din ultimile trei şi are mare nevoie de victorie pentru a fi sigură că se mai menţine pentru încă o etapa în faţa celor de la Dinamo, care sunt la doar trei puncte în spatele lor. 

De partea cealaltă, Craiova arată puţin mai bine. Dacă excludem infrângerea categorică din meciul cu FCSB, descoperim că echipa craioveană avea patru victorii consecutive până la meciul cu roş-albaştrii. În acest moment Craiova ocupă locul 3 în clasament cu 32 de puncte.

Antrenorul Craiovei consideră că CSU va avea parte de o partidă dificilă la Giurgiu. "Avem o partidă dificlă cu Astra, joacă un fotbal bun şi are un jucători buni din punct de vedere individual. Noi pregătim toate meciurile cu ideea de ne impune jocul şi de a le câştiga, acordând în acelaşi timp respectul maxim adversarilor, pentru că toţi adversarii sunt de valoare. Vom vedea dacă vom face schimbări în echipă. Mai avem două antrenamente foarte importante, apoi voi stabili în funcţie de ce am văzut la pregătire toată săptămâna. Dar nu ve vom schimba ideea de joc după un rezultat negativ, chiar dacă a fost foarte negativ", a spus Mangia.

LIVE VIDEO | Astra - CS U Craiova, vineri, ora 20:45, Liga 1

Astra şi CSU Craiova, LIVE pe Telekom Sport 1, iar cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1astracs u craiova,  

viewscnt
Articole similare