Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo câştigă la limită cu Poli Iaşi şi speră la PlayOff. Filip şi Anton îi salvează postul lui Miriuţă! Moldovenii au terminat meciul în nouă oameni

VIDEO | Dinamo câştigă la limită cu Poli Iaşi şi speră la PlayOff. Filip şi Anton îi salvează postul lui Miriuţă! Moldovenii au terminat meciul în nouă oameni

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 2-1 meciul cu CSM Poli Iaşi şi speră în continuare la un loc de playoff! ”Câinii” au bifat a opta victorie stagională şi vin la un singur punct în spatele Astrei, formaţie aflată pe locul şase.

Filip şi Anton i-au salvat postul lui Vasile Miriuţă! Cei doi jucători şi-au trecut numele pe tabela de marcaj şi îl ţin în continuare în funcţie pe Miriuţă, ameninţat serios cu demiterea în ultimele zile.

Steliano Filip a deschis scorul în minutul opt, după o eroare în apărarea ieşenilor, dar la pauză s-a intrat la egalitate. Platini a deviat cu capul şutul lui Jo Santos şi trupa lui Stoican a făcut 1-1.

După pauză, Sebastian Colţescu a arătat punctul cu var după o cădere spectaculoasă a lui Salomao şi l-a eliminat, mai apoi, pe Cioinac pentru proteste. Reluările au demonstrat că arbitrul a luat decizia corect. A transformat Anton, iar Dinamo s-a impus cu 2-1.

Pe final, ca totul să fie de coşmar pentru Poli Iaşi, a fost eliminat şi Frăsinescu. Bonus, finalul nu l-a prins pe teren nici pe Eugen Trică, trimis şi el la vestiare, după ce a traversat terenul în timpul meciului.

VIDEO | DINAMO - POLI IAŞI 2-1

ECHIPELE DE START:

  • DINAMO: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - Hanca, Anton, Filip - Salomao, Nemec, Rivaldinho
  • POLI IAŞI: Koşelev - Tiago de Almeida, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Jo Santos, Platini Almada, Panţîru - A. Cristea

Min. 90: Este eliminat şi Frăsinescu pentru al doilea cartonaş galben.

Min. 76: Dinamo putea să facă 3-1, dar Salomao vrea să rupă plasa şi trage mult peste poartă

Min. 53: GOOOL DINAMO! Anton înscrie dintr-un penalty acordat corect de Colţescu.

Min. 52: ROŞU pentru CIOINAC! Arbitrul îl elimină pe fotbalistul ieşenilor pentru proteste!

Min. 51: PENALTY PENTRU DINAMO! Salomao cade, Colţescu indică punctul cu var.

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 41: GOOOL IAŞI! Platini restabileşte egalitatea, după ce deviază şutul lui Jo

Min. 38: Şutul lui Anton de la margiena careului este reţinut cu uşurinţă de Koşelev.

Min. 30: Meci slab în Ştefan cel Mare! După deschiderea scorului niciuna dintre echipe nu a mai avut vreo ocazie de gol

Min. 8: GOOOL DINAMO! Steliano Filip marchează după o intervenţie ciudată a lui Koşelev.

Min. 6: Galben pentru Steliano Filip

Min. 1: A început partida

Dinamo trece printr-o situaţie extrem de grea. Este foarte aproape să piardă play-off-ul, fiind pe locul şapte, la patru puncte distanţă de Astra. Adversara sa din aceasta seară, CSM Poli Iaşi îi suflă în ceafă grupării din Stefan cel Mare, având acelaşi număr de puncte.

Mai mult de atât, ”câinii” au fost la un pas să rămână fără antrenor, întrucât Ionuţ Negoiţă a vrut să-l schimbe pe Miriuţă. Primele variante au fost Claudiu Niculescu şi Victor Piţurcă, ambii refuzând. Iaşiul are o evoluţie excelentă în ultima perioada, bifând patru victorii în ultimele cinci etape, ultima din ele fiind împotriva FCSB, scor 1-0.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1iasi 

viewscnt
Articole similare