Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool contestă suspendarea pentru trei meciuri a senegalezului Sadio Mane

Liverpool contestă suspendarea pentru trei meciuri a senegalezului Sadio Mane
Comentarii

Oficialii clubului englez de fotbal Liverpool vor face apel la decizia suspendării pentru trei meciuri a atacantului Sadio Mane, după ce acesta a primit un cartonaş roşu în partida contra celor de la Manchester City

Senegalezul a fost eliminat de pe teren în minutul 37, după o intervenţie brutală asupra portarului echipe City, Ederson, iar în urma sancţiunii primite de Comisia de Disciplină a Federaţiei Engleze (FA) ar urma să lipsească din partidele contra lui Burnley şi în două partide contra lui Leicester City, în campionat şi în Cupa Ligii.

Oficialii lui Liverpool nu vor contesta cartonaşul roşu arătat jucătorului, dar consideră că trei meciuri suspendare este o sancţiune prea dură. În cazul în care apelul va avea succes, Mane ar putea rata doar un meci, maxim două.

Partida dintre Liverpool şi Manchester City, din Premier League, disputată sâmbăta trecută pe Etihad Stadium, s-a încheiat cu victoria cu 5-0 a ''cetăţenilor''.

Portarul brazilian Ederson a revenit marţi la antrenamentele echipei de fotbal Manchester City, care pregăteşte meciul de miercuri cu Feyenoord Rotterdam din grupele Ligii Campionilor.

Ederson, 24 ani, a avut nevoie de 8 copci pe faţă, după ce a fost lovit la figură de Sadio Mane. Portarul a purtat o mască de protecţie pe durata sesiunii de pregătire de marţi.

Dacă Ederson nu va intra în jocul de miercuri, Pep Guardiola va apela la serviciile lui Claudio Bravo între buturi.

Sadio Mane şi David Wagner, tehnicianul german al nou-promovatei Huddersfield Town, au fost aleşi jucătorul, respectivul antrenorul lunii august în campionatul Angliei.

Autor a trei goluri în primele trei etape, Mane a fost urmat de coechipierul său Mohamed Salah, de trei jucători ai lui Manchester United, Romelu Lukaku, Phil Jones şi Henrih Mhitarian, şi de un fotbalist al lui Chelsea, A?lvaro Morata, în urma votului realizat de un grup de experţi, de căpitanii echipelor din Premier League şi de suporteri.

Afla mai multe despre: sadio maneliverpoolacuzerecurssuspendareproblemeaccidentare 

viewscnt
Articole similare