Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de senzaţie. Jucătorul ”s-a scăpat” şi a anunţat transferul uluitor: ”Îi place numărul 10”. Barcelona, implicată

Lovitură de senzaţie. Jucătorul ”s-a scăpat” şi a anunţat transferul uluitor: ”Îi place numărul 10”. Barcelona, implicată

FC Barcelona

Comentarii

Sunt din ce în ce mai clare indiciile unui transfer de marcă pe care îl poate reuşi Barcelona la vară, anume unul dintre titularii lui Pep de la City.

Ce super-jucător poate ajunge la Barcelona din sezonul viitor

Joao Felix a acordat un amplu interviu celor de la Marca, iar pe lângă subiectul legat de echipa la care şi-ar dori să joace în sezonul următor a anunţat un viitor posibil transfer pe care ar putea să-l facă Barcelona.

Fotbalistul pe care l-a adus în discuţie Felix este colegul său de la naţionala Portugaliei, Bernardo Silva, actualul component al celor de la Manchester City. 

Ajuns la 29 de ani, Silva şi-ar dori o nouă experieţă în carieră. În vară se vor împlini şapte ani de când a ajuns sub comanda lui Pep Guardiola, iar acum ar vrea să experimenteze şi un nou campionat, mai aproape de Portugalia natală.

Şi ce ţară ar fi mai potrivită pentru dorinţele lusitanului dacă nu ”vecina” iberică, Spania. Felix a dezvăluit că ”cetăţeanul” Silva i-a pus mai multe întrebări legate de oraşul Barcelona, clubul catalan şi alte aspecte conexe.

"Ce facem? Să-l aducă. Dacă este bun ca jucător, este şi mai bun ca om. Este din generaţia lui Cancelo. Acum fotbaliştii rezistă titulari până la 35 sau 36 de ani.

M-a întrebat cum lucrurile sunt aici, clima...I-am spus că totul este în regulă să vină. M-a întrebat despre oraş, despre taxe... Într-o zi nu m-a invitat la prânz pentru că a spus că am mâncat mult (n.r. râde). Cumnatul meu este de aici”, a declarat Felix, conform sursei citate.

Mai mult, Joao Felix a precizat că Bernardo Silva ar putea lua chiar numărul 10 dacă ar ajunge la Barcelona, număr devenit legendar la clubul catalan după ce a fost purtat în trecutul recent de Ronaldinho şi Messi.

"Nu ştiu. Lui Bernardo îi place 10. Dacă rămân, o să vedem. Pentru că este un număr foarte important în club şi nu poate fi dat oricui. E numărul meu preferat, deşi eu nu l-am purtat niciodată”, a completat portughezul din atacul Barcelonei.

Cotat la 80 de milioane de euro, Bernardo Silva a câştigat tot ce se putea la Manchester City, inclusiv Liga Campionilor în 2023. Pentru ”cetăţeni”, Silva a jucat 344 de meciuri şi a livrat 64 de goluri şi 64 de pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonamanchester cityjoao felixbernardo silva 

viewscnt
Articole similare