Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean a identificat piedicile ”tricolorilor” în drumul spre performanţă: ”Când vor înţelege ce înseamnă echipa naţională, vom avea rezultate”

Lucian Sânmărtean a identificat piedicile ”tricolorilor” în drumul spre performanţă: ”Când vor înţelege ce înseamnă echipa naţională, vom avea rezultate”

Echipa națională

Comentarii

Lucian Sânmărtean a discutat despre problemele echipei naţionale, care se află în cădere liberă înultimii ani, nemaireuşind să prindă vreun turneu final sau să joace la nivelul aşteptărilor.

Lucian Sânmărtean a fost unul dintre cei mai enigmatici jucători români. Considerat promiţător pe început de carieră, diverse piedici i-au fost puse fostului mijlocaş, iar acesta nu a ajuns să fie cu adevărat apreciat până pe finalul carierei. Cu doar 21 de apariţii pentru echipa naţională şi niciun gol, cariera acestuia nu a decurs aşa cum merita talentul său.

Odată retras, acesta a devenit, la fel ca oricine, doar un fan al echipei naţionale, care a avut doar rezultate dezamăgitoare în ultimii ani. Sânmărtean a identificat însă de unde vin problemele. Fostul jucător al FCSB-ului susţine că ”tricolorii” nu înţeleg importanţa convocării la naţională, dar că ar putea-o face, cu ajutorul selecţionerului.

Lucian Sânmărtean a identificat piedicile ”tricolorilor” în drumul spre performanţă

”E ciudat să te uiţi la Campionatul European şi să mergi la meciurile Campionatului European şi să nu fii calificat. E o tristeţe mare pentru fotbalul românesc. Eu cred că Mirel trebuie să întregească din nou această filosofie pe care o are şi să îi facă pe jucători să simtă româneşte, să joace pentru ţară şi lucrurile cred că vor intra pe făgaş normal.

Când vor ajunge să îşi dorească foarte mult să performeze pentru echipa naţională, să înţeleagă că echipa naţională este cel mai înalt şi suprem loc pentru care trebuie să joace, eu cred că atunci echipa naţională va avea şi rezultate. Atunci cred că îl vom aplauda şi pe Rădoi că a reuşit să facă din aceşti tineri o echipă care să performeze la un alt nivel”, a declarat Lucian Sânmărtean.

Afla mai multe despre: echipa naţionalălucian sânmărteanmirel rădoiromânia 

viewscnt
Articole similare