Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean sare în apărarea lui Gigi Becali: „E normal să se întâmple asta la FCSB!”

Lucian Sânmărtean sare în apărarea lui Gigi Becali: „E normal să se întâmple asta la FCSB!”

FCSB

Comentarii

Lucian Sânmărtean, fostul mijlocaş de la FCSB, a analizat începutul foarte bun de sezon al echipei lui Gigi Becali.

Lucian Sânmărtean sare în apărarea lui Gigi Becali: „E normal să se întâmple asta la FCSB!”

Fostul fotbalist a rămas plăcut surprins de jocul prestat de FCSB şi sare în apărarea lui Gigi Becali. Sânmărtean consideră că e normal ca patronul să fie nemulţumit atunci când rezultatele sunt modeste, dat fiind statutul de care se bucură FCSB.

„Mi-a plăcut FCSB că în adaptarea asta, având o echipă cu jucători ofensivi, a încercat să nu se avânte aşa tare şi să joace pe contre. În Europa e mai greu, nu te poţi arunca peste orice echipă şi poţi să domini şi să controlezi jocul.

Niciodată nu eşti mulţumit, dacă câştigi la limită zici că n-am jucat un fotbal frumos, dacă jucam fotbal frumos şi nu câştigam, spunem că n-am câştigat... E mentalitatea asta şi meteahna românească de a scoate în evidenţă punctele mai puţini tari decât jocul.

La nivel de conducere văd că lucrurile sunt mai bine ţinute sub control, nu mai intră (n.r. Gigi Becali) aşa vehement şi abrupt în jucători.

Şi domnul Becali învaţă de la parcursul echipei, dacă parcursul echipei e unul pozitiv nici nu are de ce să insiste foarte mult, când apar probleme la o echipă cum e FCSB e normal ca un patron să-şi manifesteze nemuţumirea”, a spus Lucian Sânmărtean, potrivit sport.ro.

„Lui Becali îi place să fie stăpân şi să aibă slujitori, îi ştiu toţi de frică!” Dezvăluiri incendiare despre atitudinea patronului de la FCSB

Dragomir a explicat că patronului de la FCSB îi place să fie în centrul atenţiei şi să ordone, însă totodată, nu este un om care să ţină duşmănie.

„La Becali e diferit. Mor toţi când îl văd pe Gigi şi nu pentru că le face rău, dar e rău de gură. Îl ştiu de frică. Lui Gigi îi place să fie stăpân şi să aibă slujitori. Cu Gigi te mai şi cerţi, dar nu ţine duşmănie. Şi cu mine s-a certat mult.

Răutatea te distruge şi pe tine. Eu asta le spun şi nepoţilor mei. Să nu fie duşmănoşi, să caute să nu se certe. Dacă îi înjură cineva, să râdă şi să meargă mai departe. Mă dau pe mine exemplu negativ.

Dacă îmi dădeai o palmă, te aşteptam trei ani ca să îţi tai mâna cum ar veni. Dar acum am devenit foarte înţelept, pentru că odată cu vârsta, mi-am dat seama la ce te expui dacă nu respecţi bunul simţ”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: lucian sanmarteanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare