Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze, după criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian

Lui Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze, după criza de nervi de la finalul meciului cu Tottenham. Ce l-a distrat pe atacantul norvegian

Manchester City

Comentarii

Lui Erling Haaland i-a revenit zâmbetul pe buze, după criza de nervi pe care a avut-o la finalul meciului cu Tottenham.

Atacantul norvegian Erling Haaland a fost extrem de nervos după ce, deşi a trimis o pasă ideală pentru Jack Grealish, arbitrul a fluierat un fault asupra sa şi a oprit faza din finalul meciului dintre Manchester City şi Tottenham, încheiat scor 3-3, din Premier League.

Dar luni, la o zi distanţă, i-a revenit zâmbetul pe buze datorită unui internaut.

Furios, Haaland s-a repezit la arbitrul Simon Hooper, pentru a-şi exprima dezacordul şi neînţelegerea faţă de oprirea fazei de atac. De asemenea, el a fost văzut certându-se şi cu Giovani Lo Celso de la Tottenham.

În cele din urmă, câteva ore mai târziu, în mod evident nefiind calmat, el a distribuit în social media o înregistrare video a acţiunii controversate cu un simplu comentariu: "Wtf" (Ce naiba a fost asta?).

Haaland: ”Mi-a adus un zâmbet pe faţă”

O zi mai târziu, atacantul s-a relaxat puţin. Ba chiar s-a trezit zâmbind din nou datorită unuia dintre cele mai faimoase tablouri din lume, "The Scream" (Ţipătul), al pictorului norvegian Edvard Munch.

Un internaut s-a distrat înlocuind figura terifiantă pictată de artistul decedat în 1944 cu chipul lui Erling Haalang, nebun de furie, cu mâinile pe cap.

Imaginea "tabloului" a devenit rapid virală pe reţelele de socializare. Iar vedeta "cetăţenilor" a ieşit repede din starea de furie. "Wtf, asta mi-a adus un zâmbet pe faţă pentru prima dată astăzi", a scris norvegianul pe X.

Afla mai multe despre: manchester cityerling haalandpremier league 

viewscnt
Articole similare