Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, victorie în restanţa cu Brentford. Haaland a făcut ce ştie mai bine: a marcat | VIDEO

Manchester City, victorie în restanţa cu Brentford. Haaland a făcut ce ştie mai bine: a marcat | VIDEO

Manchester City

Comentarii

Manchester City s-a impus la limită în faţa celor de la Brentford, într-un meci restant din Premier League. Haaland a dat lovitura.

Manchester City, victorie la limită în restanţa cu Brentford

Manchester City a învins, marţi, 20 februarie, pe teren propriu, cu scorul de echipa Brentford, într-un meci restanţă din etapa a 18-a din Premier League.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Haaland, în minutul 71, după ce a profitat de o eroare uriaşă în defensiva formaţiei oaspete.

Cu această reuşită, atacantul norvegian a ajuns la cota 17 şi este lider în clasamentul golgheterilor din campionatul Angliei.

De altfel, media sa de goluri per meci în Premier League este una uluitoare. Nordicul din atacul lui City marchează în aproape fiecare partidă jucată, având 53 de goluri în 55 de jocuri.

Meciul ar fi trebuit să se dispute în decembrie, dar a fost amânat după ce City a participat la Cupa Mondială a Cluiburilor, competiţie pe care a şi câştigat-o.

În clasament, Manchester City a urcat pe locul 2, cu 56 de puncte, la un punct de liderul Liverpool. Arsenal este pe locul 3, cu 55 de puncte.

Afla mai multe despre: manchester citypremier leagueerling haaland 

viewscnt
Articole similare