Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United şi Chelsea, pe urmele "rivalului" francez al lui Radu Drăguşin

Manchester United şi Chelsea, pe urmele "rivalului" francez al lui Radu Drăguşin

Transferuri

Comentarii

Chelsea şi Manchester United s-au interesat de serviciile fundaşului francez Jean-Clair Todibo, de la Nice.

Coleg al lui Rareş Ilie la formaţia din sudul Franţei, Jean Clair-Todibo a atras interesul mai multor cluburi importante din Premier League.

Radu Drăguşin, variantă mai accesibilă pentru Spurs

Tottenham a încercat forţarea transferului francezului trecut pe la Barcelona, dar şefii din nordul Londrei s-au reorientat către o variantă mai puţin costisitoare, cea a transferului internaţionalului român, Radu Drăguşin.

Genoa cere 30 de milioane pentru fundaşul calificat alături de naţionala României la EURO 2024. Tottenham este pregătită să trimită o primă ofertă în valoare de 25 de milioane de euro.

Todibo a fost evaluat de clubul său un preţ mai mare faţă de cel al fundaşului român. Francezii vor cel puţin 45 de milioane de euro în schimbul fundaşului adus de la Barcelona în 2021, pentru 8.500.000 milioane de euro.

Conform Footmercato, Chelsea s-a interesat în ultimele zile de internaţionalul francez.

 

 

Formaţia patronată de americanul Todd Boehly nu este la prima achiziţie a unui fundaş central francez de la venirea sa pe Stamford Bridge.

Wesley Fofana (80 de milioane de euro), Benoit Badiashile (38 de milioane) şi Axel Disasi (45 de milioane) au fost aduşi de Chelsea de la venirea omului de afaceri american.

Manchester United rămâne şi ea în cursa pentru semnătura fundaşului crescut de Toulouse. "Diavolii roşii" sunt într-o căutare disperată pentru un fundaş central.

Accidentările în compartimentul defensiv au expus-o pe Manchester United, iar în ultimele etape, Erik ten Hag a fost nevoit să îl utilizeze pe tânărul fundaş central francez, Willy Kambwala.

 
 

Afla mai multe despre: manchester unitedchelseajean-clair todiboradu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare