Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia rămâne optimist în privinţa stadionului din Craiova: ”Sper să jucăm acasă meciul cu FCSB”

Mangia rămâne optimist în privinţa stadionului din Craiova: ”Sper să jucăm acasă meciul cu FCSB”

Superliga

Comentarii

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în victoria din 16-imile Cupei României cu Sepsi, scor 2-0, exprimându-şi dorinţa de a juca următoarele meciuri de pe teren propriu, pe arena din Craiova.

”Nu a fost un meci frumos, dar era important să ne calificăm. Nu este uşor să câştigi patru meciuri consecutive în deplasare. Trebuie să ne recuperăm şi să ne gândim la următorul meci. Craiova trebuie să aibă mentalitatea de a juca la maximum în fiecare meci care urmează. Fie că este în cupă, fie că este în campionat. Apoi, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Devis Mangia, la finalul partidei cu Sepsi din Cupa României.
 
Fiind întrebat despre stadionul pe care se va disputa partida cu FCSB, antrenorul celor de la CSU a răspuns: ”O întrebare bună. Este o întrebare foarte bună. Nu ştiu, sper să jucăm acasă, pentru că am jucat destul de mult în deplasare. Este corect pentru fanii noştri, pentru oraş să vadă echipa jucând acasă. Sper că se va întâmpla cât mai curând posibil”, a conchis antrenorul craiovenilor.

 

Afla mai multe despre: cs u craiovaliga 1mangia,  

viewscnt
Articole similare